Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľudia, koľko času trávite na Facebooku?

Príspevok v téme: Ľudia, koľko času trávite na Facebooku?
Maroš 31

Pýtam sa, lebo všímam si mojích priateľov ktorých mám cca do 70 že mnohí chodia na fb veľmi ale veľmi často skoro každých 20 minút čo mi už príde dosť choré a závislácke. Ono aj keď si vypnú čet stále tam ukazuje kedy naposledy na fb boli a vidím že niektorí tam chodia celý deň každý deň čo je fakt už na liečbu. Potom tam mám takých normálnych návštevníkov fb ktorí tam zablúdia raz denne či dokonca raz za tri dni.
Takže len taký menší prieskum medzi vami ako často chodievate na facebook? Niekoľkokrát denne? Raz denne? Či raz za niekoľko dní?
Čo je podľa vás ešte normálna nezávislácka návštevnosť fb?
Lebo ako častokrát vidím ženy matky že sa sťažujú na svoje deti ako často sú na fb a pritom samé ich vidím že majú v ruke mobil a visia na fb. Takže tie ich deti len odpozeravajú to čo robia matky a tie sa zlostia ale niesú si vedomé že oni sú pre ne vzorom a decko len napodobňuje lebo si myslí že je to normálne.
Takže ako často?
Ďakujem pekne všetkým ktorí sú ochotní sa zapojiť do diskusie :-)

xa14

a prosim vyvarujte sa takym extremom - clovek co je stale na fb = nechodi medzi ludi, nema ziadne zaujmy, a pod. Clovek co je na fb raz za tyzden tiez nemusi byt nutne neviem aky dobrodruh..to skor si pomyslim ze tam casto nie je preto lebo mu nikto ani nenapise :D ..ludia mozu byt casto na fb a popritom tom aj chodit medzi ludi, sadnut si a pokecat zabavist sa spolu. Ibaze kazdy mame dake povinnosti, mnohi studuju,pracuju, taktiez fb nesluzi len na to aby clovek zabijal cas ale v mnohom je pomocnik aj v pracovnej oblasti, kto napr podnika tak ho vyuzia taktiez dost casto. Nikomu sa neda hocikedy ist na kavicku a kecat niekde hodiny vkuse a prave fb umoznuje aby sme mohli "kecat" ked nie je mozne byt spolu..keby sa dalo, som s ludmi ktorych mam rada stale a urcite by som bola za to radsej keby miesto fb s nimi mozem byt osobne, hodiny niekde von, kecat, bavit, cestovat..som vdacna ked si vieme na seba najst cas aspon raz do tyzdna, ludia okolo mna a takisto aj mna zamestnava dost povinnosti.. cize vdaka za fb ze aspon takto mozme byt hoci aj non stop v kontakte, ked uz nie v realy tak aspon cez net.

xa14

mozem povedat ze spadam to tejto kategorie, som na fb pocas dna casto, pretoze na net som pripojena stale aj cez telefon,a ked mi pride sprava na fb hned o tom viem a vacinou aj hned odpisem cize som tam mozno minutu a potom idem zas off..takze dajme tomu ze som tam casto na par sekund, a ked sa mi neda ani odpisat alebo mi nic nepride, tak mozno som hodinu,dve tri prec.. a ked uz som doma na pc som tam dlhsie pretoze si prechadzam spravy,nove prispevky, a ine stranky ktore tam mam pridane. Inak je ale moj profil skoro prazdny,nepotrebujem si tam pridavat o sebe milion informacii a fotiek, len aby som nahrabala co najviac lajkov a pod, nehram ziadne hry a podobne veci na zabijanie casu. Fb je pre mna zdroj najroznejsich informacii ktore ma zaujimaju, mam ho aj kvoli skole casto v skupinach riesim veci do skoly, a samozrejme ho mam hlavne na to byt v kontakte s ostatnymi. A tvrdenie ze ludia ktori su na fb casto lebo nemaju ziadne konicky, zaluby a nudny zivot je uplny blud, poznam ludi co su tam tiez casto a popritom sa venuju mnohym veciam,castokrat viacej nez bezni ludia co na fb pridu raz za den, su to cestovatelia,sportovci, ziadne trosky ktore nemaju pocas dna co robit lebo nemaju ani robotu.... takze uz poviem iba tolko - starajte sa o seba a nie o druhych co robia

lolinka

Ja mám fb ale nie som tam nejak veľmi činná, ani fotky väčšinou nepridávam, keď už, tak z nejakého výletu, turistiky. Statusy nepíšem nikdy. Občas niečo zdieľam, nejaký vtip, vtipné video alebo fotku väčšinou ale to sa mi musí už fakt veľmi páčiť, aj to zriedkavo.

Mároš 31

Ináč ani ja tam nedávam príspevky len pár veci kamošom a kamoškám lajknem, popíšem alebo nejaké novinky pozriem či hľadám informácie. No príde mi dosť choré keď tam niektorí chodia každých 20 minút či každú hodinu. Je to už závislosť na liečbu.

Maroš 31

ANGEL-DEMON
Len som sondoval pár dní že som trávil čas viac na fb to bolo keď som mal nohu v sadre tak som trčal doma, ináč aj ja chodievam na fb len zad dva tri dni a jedine keď je zlé počasie alebo som chorý tak tam chodievam dvakrát trikrát za deň ale to je málokedy.

Messje

nepouzivam fb...ked chcem byt v kontakte s niekym,napisem na whats app,ale fb je uz o niecom inom.Zaciatok fb bol o ludoch,byt v kontakte s ludmi,ktori su daleko,aby tie priatelstva neskoncili,pretoze nebola ina moznost kontaktu.Davali fotky a videli,ako sa maju.Teraz uz idu aj pary na rande do restauracie a obaja mobil v ruke,sedia za jednym stolom a lajkuju si fotky akoby boli od seba stovky km.To uz nehovorim o tom,ze tam ludia davaju take hluposti,ako si robia nehty,co mali na veceru,aku podprsenku si kupila,cudzich ludi a cudzie tela z posilnovni,lebo maju svaly,manzelka pise manzelovi gratulaciu k sviatku,a bla bla bla..toto ja uz nemusim.

ANGEL-DEMON

vodu káže víno pije...? ked máš taký prehlad kto z tvojich prietelov 70tich kedy ja FB...tak ty si tam minimálne 20 hodín denne...

zuzulik55

max raz denne, obcas zabudnem aj 2-3 dni :) zrejme ked sa clovek nudi a nema ziadne zaujmy, je tam stale zaveseny...