Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľudia, koľko času trávite na Facebooku?

Príspevok v téme: Ľudia, koľko času trávite na Facebooku?
Maroš 31

Pýtam sa, lebo všímam si mojích priateľov ktorých mám cca do 70 že mnohí chodia na fb veľmi ale veľmi často skoro každých 20 minút čo mi už príde dosť choré a závislácke. Ono aj keď si vypnú čet stále tam ukazuje kedy naposledy na fb boli a vidím že niektorí tam chodia celý deň každý deň čo je fakt už na liečbu. Potom tam mám takých normálnych návštevníkov fb ktorí tam zablúdia raz denne či dokonca raz za tri dni.
Takže len taký menší prieskum medzi vami ako často chodievate na facebook? Niekoľkokrát denne? Raz denne? Či raz za niekoľko dní?
Čo je podľa vás ešte normálna nezávislácka návštevnosť fb?
Lebo ako častokrát vidím ženy matky že sa sťažujú na svoje deti ako často sú na fb a pritom samé ich vidím že majú v ruke mobil a visia na fb. Takže tie ich deti len odpozeravajú to čo robia matky a tie sa zlostia ale niesú si vedomé že oni sú pre ne vzorom a decko len napodobňuje lebo si myslí že je to normálne.
Takže ako často?
Ďakujem pekne všetkým ktorí sú ochotní sa zapojiť do diskusie :-)

marica60

Ja sa považujem po tejto stránke za šťastného človeka, pretože nie som registrovaná na FB, ani som nikdy nechcela. Dávať svetu na známosť všelijaké osobné záležitosti, to nie je pre mňa. Mňa zaujímajú celkom iné veci.

anjelik *

Jax, fcbook je aj o potrebe prezentovať svoju firmu a prácu. O informáciách...čo to má dokopy s mojim sebavedomím? :o) To je dôvod, prečo mám fcbook. Mám lajknuté stránky, ktoré sa mi páčia a píšem, keď potrebujem niečo vybaviť a nemám možnosť telefonovať. Zase nerob z každého na fcbooku závisláka a nímanda. :o) Ver, že ak by si vedel, koľko sa platí za reklamu, volil by si tiež radšej stránku na fcbooku a bol by si rád za každé *páči sa* . :o)

ôôôôô

To je rôzne, podľa roboty a vyčerpanosti a únavy a časovej vyťaženosti a tak. Niekedy aj tri týzdne vôbec a inokedy raz za deň ale s vypnutým chatom na pol hodinu iba prečítam správy a stručne odpoviem a idem. Nikomu nepíšem na nástenku, ale len do správy. Komunikácia je dôverná a nie verejná. Ja mám nastavené, aby mi nikto nemohol prispieť na nástenku. Nikdy nečítam statusy a komentáre k nim a komentáre k fotkám iných a nekomentujem statusy a fotky nikomu a ani nelajkujem fotky a komentáre a statusy a také somariny. Nedávam žiadne fotky. Iba jednu profilovku. Nastavené, aby ju nikto nemohol komentovať. Nehrám fb hry a mám ich blokované. Keby sa tam takými sprostosťami zaoberám, by som musel byť 7 hodín každý deň najmenej. Viac menej mám FB iba ako miesto, kde sa viem v prípade potreby rýchlo skontaktovať s každým, koho poznám a je tam. Heslo mením cca raz za mesiac.

0vecka

ja tam netravim az tak vela max tak prekliknem co je nove len vinimocne liknem alebo dam nejaky komentar a ked uvidim niekoho s kym som dlho nepoklabosil tak napisem...

ale fsimol som si odkedy mam dva monitori a proste som si zvykol ked nemma co robit pozerat film na jednom popripade nieco ine zaujimave a na druhom mam fb a paralelne pocuvam pobcas pozriem a citam... no tak sa normalne v kine alebo pri pozerani filmov strasne nudim a neviem to vydrzat... preto neznasam ked ideme do kina atd...

Jax

Fb je o hladeni si ega, o nadobudani sebavedomia. Dostanem pacikov a mam sa lepsie.
Lenze ten, kto ma zdrave sebavedomie tieto hluposti nepotrebuje.

Ja Fb nemam

Jowanka

Raz za niekoľko dni ? Vtipne , bud rad ze Facebook nepotrebuješ , pre mna je to závislosť som tam nonstop ale skor celkovo na internete sociálne siete , instagram aj vsetko. Kradne mi to cas

taky jeden

Som si spomenul - raz tu bola dokonca taka tema, ked ziarlivy priatel kontroloval vecer priatelku, ze je na FB a urcite s niekym chatuje a ona mu tvrdi, ze uz davno spi. A ona naozaj spala.