Zivot bez kamaratov

Príspevok v téme: Zivot bez kamaratov
nenavidena

Ahoj. Velmi ma trapi, ako to uz z nazvu vyplyva, ze nemam ziadnych kamaratov. A neviem ako to zmenit. Nikdy som tych kamaratov nemala. Myslim takych tych pravych kamaratov. Vsetci boli len falosni. Zacalo to na zakladnej, kde som si nesadla so spoluziakmi a len som tam trpela a nezmenilo sa to ani na strednej a dokonca ani na vyske. Pritom ja som cely zivot sa snazila ludom pomahat a oni mi robili len zle. Pred 2 tyzdnami som si nasla pracu, verila som tomu, ze sa to aspon v tej robote zmeni, ale nezmenilo sa nic. Ani s kolegami si neviem prist na meno.

Neviem co robit, ci som vazne uz pripad pre psychiatra alebo co? Ale ku nemunechce ist ani keby neviem co bolo. Sa bojim ze natrafim na dajakeho co nebude mat pre mna pochopenie ale ma bude len ohovarat. Skusila som oslovit aspon jednu psychologicku na internete, ale neodpisala. Najhorsie na tom je ze s mamou,s ktorou este furt byvam sa kvoli tomu furt hadam. Furt mi to dava najavo ze nemam kamaratov.No ale co mam robit.

Mam sto chuti sa zabit, ale mozno som zbabela, ale nemam na to odvahu. mozno preto, ze ked mi to nevyjde ta vazne dakde v cvokarni skoncim. Co je tiez debilne slovenske riesenie. Ale taky zivot ma uz naozaj nebavi.

pytu

Pridam sa do tejto temy aj ked nie uplne s tymto problemom ale podobnym. Ja mam sice kamaratov, akurat ze kazdy ma svoje povinnosti a nie je moc casu sa stretavat. Casto sa citim sam aj ked neviem ci opravnene ale je to tak. Mozno som na tom podobne s kamaratmi na zakladke, strednej a vyske, tiez nic moc. Ale u mna je to skor tym ze som nikdy nebol taky ukecany ako ostatni a rovnako som nemal moc v oblube fajcit pit a podobne. Ale ako s tym som bol zmiereny, skor mi vadi teraz ze aj tych par dobrych kamaratov (aj ked neviem ci stale) nema cas, fakt sa vidime mozno raz za mesiac. Ak by niekto chcel pokecat alebo spoznat sa moze napisat, ja budem len rad. Vizor je jedno, ide o cloveka a osobnost.

A co sa tyka pokecu, skusal som tam pisat aj ja, tiez som si myslel ze to je zoznamka, somarina. Ked som videl kto tam co pise, fakt ze od prvej registracie 2 dni a mazal som si ucet. Pripadne mozes skusit badoo ale tam je to dost o fotkach, neviem teda ci je ten tvoj vzhlad taky zly ako hovoris alebo sa len vidis horsie aka v skutocnosti si, ale najdu sa tam aj taki ktorym je vzhlad jedno.

Alu

Pojem "skareda" je velmi vseobecne a individualne. Ak mas problem s nadvahou tak cvic a lepsie sa stravuj. Ak mas vyslovene "zdeformovanu" tvar tak plastika to vyriesi. Za rok sa da na to nasetrit. To ze nemas kamaratov ti to nevyriesi ale aspon ti to zdvihne sebavedomie.

nenavidena

Alu, vdaka za odpoved. Ja si tak myslim z ta smrt by bola naozaj pre mna vykupenim. Uz ma to tu fakt nebavi. Inak co sa tyka toho pokecu, furt som si myslela ze to je normalna zoznamka, kde sa da normalne popisat a spoznat novych ludi. Ale ako som si vsimla, nie je to tak. A ja by som si chcela najst kamaratov nie virtualnych, ale aby sme mali osobny kontakt. Aby sme chodili von a tak. Ako poznam aj nejake zahranicne zoznamky, aj som skusala tam s niekym pisat, ale nedopadlo to dobre.
Si sa pytal ze v com je problem? To by si ma musel vidiet. Skareda som, co sa vyzoru tyka. Uz mi to aj vela ludi povedalo.

nenavidena

Alu, vdaka za odpoved. Ja si tak myslim z ta smrt by bola naozaj pre mna vykupenim. Uz ma to tu fakt nebavi. Inak co sa tyka toho pokecu, furt som si myslela ze

.m.

No len chudak si vybera kamaratov podla vyzoru :/ ale taka je dnes doba...ludom nezalezi,aky je clovek vo vnutri ale na tom,ako vyzera...smutne...ak by si chcela pokecat,tak mi mozes kludne napisat- mirus_23@azet.sk

Alu

Ano urychlila by si to ale ako som uz pisal nie je kam sa ponahlat urcite si skor ci neskor najdes nieco co ta bude bavit :) Nie si na tom tak zle ako ti ktorym by samovrazda/eutanazia vyslovene pomohla. Pokec je ako rakovina socialnych sieti :) Ja som to tiez par krat skusal ale velmi rychlo som odisiel z tej stranky ( Ono to nie je ani tak tou strankou ta funguje relativne v pohode ale tymi ludmi ) Tam ludia ani tak nehladaju kamaratov ale skor partnera/ku na rychlovku :)
Preto ti pisem skus ist mimo svoj okruh nejake fora a stranky mimo slovenskeho jazyka. Je mi jasne ze sem fotku len tak neprilozis ale v com je problem? Nadvaha? Skareda tvar? Mix oboch? Nejake hrozne jazvy?

nenavidena

Diky za odpoved. Tou samovrazdou by som to aspon urychlila. Budem sa trapit este 60 rokov? Priblizne. O com je taky zivot. Jasom sa kamaratov snazla hladat aspon na pokeci, ale vsetci chceli fotky, a ked som im ich poslala ta uz neodpisali. Co je to za debilna doba, ked uz si ludia vyberaju kamaratov podla vyzoru?? Inak ked sme pri tom tak aj tie moje spolubyvajuce z internatu sa so mnou kvoli vyzoru nechceli bavit.

Alu

Uplne ti rozumiem, kedze sa s tym co pises dokazem stotoznit. Velmi odlisne nazory a stil zivota od rovesnikov a tiez ma to trapilo ked som bol este teenager casom som sa cez to preniesol. Ak v tom az tak velmi tapas tak urcite odporucam psychologa mohol by ti totiz pomoc alebo ta nejako nasmerovat a urcite by si mu dokazala lepsie vysvetlit svoju situaciu. Samovrazda je zbytocna kedze zomries raz tak ci onak a je zbytocne sa niekam ponahlat :) Ak si nevies najst kamaratov lebo mas tak odlisne zaujmy a nazory od vsetkych rovesnikov skus hladat aj mimo svoj okruh ako je napriklad mesto atd :) Ak vies iny jazyk najlepsie anglicky tak urcite najdes dakoho na nejakom fore alebo stranke kto je rovnaky ako ty :) Hlavne v krajinach kde je iny mentalita a zvyky ako na slovensku