Zivot bez kamaratov

Príspevok v téme: Zivot bez kamaratov
nenavidena

Ahoj. Velmi ma trapi, ako to uz z nazvu vyplyva, ze nemam ziadnych kamaratov. A neviem ako to zmenit. Nikdy som tych kamaratov nemala. Myslim takych tych pravych kamaratov. Vsetci boli len falosni. Zacalo to na zakladnej, kde som si nesadla so spoluziakmi a len som tam trpela a nezmenilo sa to ani na strednej a dokonca ani na vyske. Pritom ja som cely zivot sa snazila ludom pomahat a oni mi robili len zle. Pred 2 tyzdnami som si nasla pracu, verila som tomu, ze sa to aspon v tej robote zmeni, ale nezmenilo sa nic. Ani s kolegami si neviem prist na meno.

Neviem co robit, ci som vazne uz pripad pre psychiatra alebo co? Ale ku nemunechce ist ani keby neviem co bolo. Sa bojim ze natrafim na dajakeho co nebude mat pre mna pochopenie ale ma bude len ohovarat. Skusila som oslovit aspon jednu psychologicku na internete, ale neodpisala. Najhorsie na tom je ze s mamou,s ktorou este furt byvam sa kvoli tomu furt hadam. Furt mi to dava najavo ze nemam kamaratov.No ale co mam robit.

Mam sto chuti sa zabit, ale mozno som zbabela, ale nemam na to odvahu. mozno preto, ze ked mi to nevyjde ta vazne dakde v cvokarni skoncim. Co je tiez debilne slovenske riesenie. Ale taky zivot ma uz naozaj nebavi.

Mesačný princ

nenavidena - aj mne sa za môj výzor vysmievali, dokonca sa mi vysmievali, za to, že som nefajčiar a neberiem drogy. Neopíjam sa či za to, ako dobre sa učím.

Nie je to v tom, je to v tom, že ľudia boli a budú takýto. Podstatné je si vybrať a pohybovať sa v spoločnosti, ktorá nie je taká. Ja som sa odsťahoval a všetko bolo zrazu fajn :)

nenavidena

Alu to by si ma musel vidieť aby si zistil, že ako vyzerám. Celých 9 rokov na základnej sa mi kvôli tomu vysmievali. Rozmýšľala som nad plastikou, ale na tú momentálne nemám peniaze. A je pravda, že mám aj pár kíl navyše. A to už od detstva a prtom som nikdy veľa nejedla a robila som všelijaké športy. Teraz by som rada chodila behať alebo bicyklovať ale sama nepôjdem a aj tak sa bojím ako by na mna reagovali okoloidúci. Inak našla som si aj trénera a chodila som do posilňovni a aj ten sa mi vysmieval za toto všetko.. aká som škaredá a tučná.

ladimed.. ty si asi neprečítala celý môj príspevok.. ja som nikde nenapísala, že potrebujem veľa kamarátov. Mnne by úplne stačil len jeden, lebo nemám ani jedného.

Zuzikaww.. Ja som z Košíc a ty?

ddd dddddd vidíš, ja si myslím pravý opak, a som aj toho dôkazom že to tak nie je. Nechcem sa tu ľutovať, ale šťastie v živote som ešte nikdy nemala. Nemám kamarátov, nikdy som nemala vzťah, nikde som nikdy nedokázala zapadnúť. A to som škaredá

ToNerieš

Určite nie si prípad pre psychiatra ...akurát si asi komplikovanejšia povaha ..a veľká chyba je, že ty stále všade kam prídeš očakávaš ,že budeš nepochopená a že proste nezapadneš ..ty si to sama privolávaš dievča ...máš istotne nízke sebavedomie, alebo máš niaký zlý zážitok z detstva kde si bola neprijatá a od vtedy sa to s tebou stále vlečie, lebo sa nevieš otvoriť a v ľuďoch vidíš, iba to, že sú iný ako ty a nemáš s nimi o čom ...Skús to, začať brať nezáväznejšie tie komunikácie ..neočakavať od toho hneď priateľstvo to chce čas a dôveru ...Ale chápem ťa ...pred dvoma týždňami som sa presťahovala ďaleko od domova ...a poznám tu iba 2 ľudí zatiaľ ..:D inak nemám vôbec s kým výnsť von sadnúť,nakupovať, zdôveriť sa ... iba ma volajú von všeliaky netový nadržanci a nato ja moc niesom ..V práci je fajn kolektív, ale nie sú moc moja veková kategória ...takže ako si mám nájsť priatelov keď aj chcem ale neviem ako kde ? :D

Simona92

Tiež nemám kamarátov a tiež som vyplakávala, ale zas na Facebooku, že sa na mňa vybodli. Spravili to kvôli mojim psychickým problémom, pretože ľudia sa chcú obklopovať pozitívnym a akonáhle je človeku zle, vykašlú sa naňho. Všetci. Takže ak skutočne kamarátov chceš - ale rátaj s tým, že i tí "praví" a "najlepší" sa budú tváriť, že ťa nepoznajú - tvár sa šťastne a buď pozitívna. Nezhrýzaj sa svojím výzorom, na tom v konečnom dôsledku nezáleží. Mne hovoria, že som pekná a inteligentná a i tak mi nik neostal. Nerobiť však chyby v štýle sebaľútosti, samovražedných statusov, ubližovania si, možno (možno...) by ostali. A keď to tak premyslíš, naozaj potrebuješ ľudí, ktorí sa na teba pri prvej príležitosti vy..rú? Zatiaľ sa uč byť pozitívnou, šťastnou i bez nich a uvidíš, čo ti to prinesie.

ddd dddddd

Ako je toto možné? Veď každý predsa vie, že iba pekné a inteligentné ženy to majú v živote ťažké. Iba pekné a inteligentné ženy nemajú kamarátov a muži ich nechcú. Iba pekné a inteligentné ženy sa trápia depresiami. A všetky škaredé a hlúpe ženy sú obletované mužmi a šťastné. Každý predsa vie, že škaredé a hlúpe, tie majú všetky frajerov, chlapi sa o ne bijú a všetky špaty sú milované, obklopené priateľmi, úspešné v práci a šťastné.

NIKOLA.a.a.a.a

Ahoj, mám ten istý problém ALE! mne to vôbec nevadí, nie vždy to tak bolo. Áno aj aj som sa pokúsila zabiť (dávno) nepodarilo sa a som tomu rada. Ako píšeš či treba nájsť nejakú odbornú pomoc to som nikdy neurobila hambila som sa aj teraz by som sa. Na zakladnej som nebola veru obľúbená. Bola som tučná ako hovoríš že si myslíš že si skaredá aj ja si to myslím vždy som si to myslela A schudla som nezmenil sa moj pohlad na mňa.
Prídeš mi že jediný ozajstný problém ktorý máš je to že si sama zo sebou nespokojná. V tom prípade je chyba LEN a LEN v tvojej hlave... Takže urobiť niečo pre seba. hocičo a robiť to každý deň. Neni potrebné mať veľa kamátov aspoň si to ja myslím. Stačí jeden dvaja. nemusíte byť spolu každý deň nemusíte si písať každý deň. Načo aj?! Stačí začať deň úsmevom, dobrou kávou, ak tak behom, kúp si niečo pekné, vaňa, sauna, dovolenka.... toľko možností je ako byť rád sám zo sebou. Ale nesmieš začínať svoj deň slovami naćo som na tomto svete preboha.! (V neposledom rade mi to príde dosť detské, tak riešia veci deti na ZS keď nejde niečo podľa ich predstáv a pokec? považovať za dobrý spôsob komunikácie to tiež nie dobrý nápad)

Mesačný princ

Ono je rozdiel ak je človek obklopený veľkým počtom ľudí mysliac si, že sú to kamaráti.
Možno sú a možno nie sú. No nie vždy je pri takomto niečom dôležitá kvantita na úkor kvality.

Radšej samota ako mať kamarátov, ktorí kamarátmi nie sú.

Nie vždy človek nájde skutočných priateľov, niekto takých nenájde za celý život.

Ale áno, je nás viac. Len nie všetci majú také isté zmýšľanie. Ja napríklad rozlišujem ľudí a to na rodinu, známych, zištné kontakty (ktoré chvalabohu nemám), kamarátov, priateľov, priateľov - rodinu(čiže tých najlepších, a partnera.

ale tak to je môj pohľad.