Som zasnúbená s priateľom, ktorý ma strašne obmedzuje

Príspevok v téme: Som zasnúbená s priateľom, ktorý ma strašne obmedzuje
Hhkj

Možno sa niektorí z vás budü chytať za hlavu ale som zasnubena s priatelom ktory ma strasne obmedzuje..nemozem chodit na fb, von s kamaratkami a ani s kamaratmi muzskeho pohlavia si nemozem pisat lebo by robil scény. Som mladá chodim na vysoku a preto mam teraz take myslienky ci sa oplati v tom zostat ci nie..ostatne baby chodia von, zabavaju sa ale mna nikam nechce pustat

salon

Ako to pokracuje,este ste spolu ci nie,lebo som nepochopila z tvojich prispevkov,ze co sa tam vlastne deje :-)

Lebo potom mam k tejto teme co vela povedat...:-)

denissa84

Tak to máš pravdu že sa chytáme za hlavu, načo s takým človekom si keď ti to aj vadí že ťa takto obmedzuje?

Hhkj

trvalo mi to tak dlho lebo prestal koli mne fajčit a myslela som si že aj s tým obmedzovaním prestane...už ma pomaličky aj začal púšťať von ale to zase len do určitej hodiny..ale zase boli okolo toho veľké scény tak som si povedala že už stačilo...
dakujem vám za podporu a rady :)

problemm

a to ste len este zasnubeni... co bude potom po svadbe? To nieje laska ak je jeden vo vztahu duseny...to je vlastnictvo.

ANGEL-DEMON

zabudla som dopisať, že som sa mu to snazila vysvetliť, čo som nebola povinná, kedze sme spolu este nechodili ani nič...
zdalo sa že OK, že to pochopil... a cely tyzden co som si s nim pisala na pokeci najprv bolo ok zaciatok konverzacie no dalej akoby mu preplo lebo stále mi začal robiť sceny... dookola... to som už na to nereagovala alebo sa odhlasila...
dalsi den zas : ahoj, ako sa mas, aky si mala den...?
vsetko super... pohodička... a ZAS !!! a s kým si vypisuješ do 2 do noci na pokeci?!!! blááááááááá bláááá blááááá...
tak som ho zrušila, ze to nemá zmysel, ze to fungovat nebude... vela stastia a maj sa pekne...

ANGEL-DEMON

a moja osobna skusenost... spoznala som super chlapa, mali sme sa o com bavit, bolo mi s nim dobre, strávili sme spolu niekolko hodín konverzácie, bol zlatý, veselý, pohodák (na prvy dojem...) 36 rocny rozvedený, 2dcery....
čakal som ze super, konečne normalny chlap, musi mat aj rozum..nie?
NIE! nemal!
popri pozerani tv , surfujem na nete, citam spravy na azete, kde nemam dovod sa odhlasovat, cize svietim prihlasena,..
na fb sme sa uz pridali, kde mame spolocnych znamych
a už to zacalo... začal mi vypisovať, robiť sceny že s kym si vypisujem na pokeci do 2 rána,..pritom som tam nebola , ale pozerala som dobry film v noci.. a komu čo lajkujem na fb, komu ake smajliky pusinky posielam v komentaroch-kamošom- len tak, o nič nešlo..... dalsie stretnutie už nebolo...
ja som slobodná, mozem si pisat s kym chcem, lajkovať čo chcem...