Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som zasnúbená s priateľom, ktorý ma strašne obmedzuje

Príspevok v téme: Som zasnúbená s priateľom, ktorý ma strašne obmedzuje
Hhkj

Možno sa niektorí z vás budü chytať za hlavu ale som zasnubena s priatelom ktory ma strasne obmedzuje..nemozem chodit na fb, von s kamaratkami a ani s kamaratmi muzskeho pohlavia si nemozem pisat lebo by robil scény. Som mladá chodim na vysoku a preto mam teraz take myslienky ci sa oplati v tom zostat ci nie..ostatne baby chodia von, zabavaju sa ale mna nikam nechce pustat

Messje

Nie si jeho majetok a on nie je tvoj otec.Zakazovat ti moze max rodic ktory sa o teba stara .Toto je typ majetnickeho cloveka,ktory moze neskor prejavit aj fyzicke nasilie,pokial nebudes posluchat.
Vacsinou to zacina vydieranim.Ty ma nemas rada.Davas prednost inym predo mnou.Ja chcem aby si bola len so mnou.Len moja.Zacne nadavat na kamaratky a na zaver zakaze chodit aj za rodicmi.
Nemusi sa to stat ale...dala by som si pozor.
Mas pravo si sadnit s babami a poklabosit.Na vyske potrebuje clovek popri studovani aj vypnut a odreagovat sa.Ist na kavu,nielen drzat za ruku chlapa ktory ta chce len pre seba.
Sleduj ho.Hlavne sa nedaj zmanipulovat.Vyzera ze svoje uz docielil.Zasnubila si sa s nim.On vie co robi.

Hhkj

Hmm lahko sa to hovori...uvidim cez letne prazdniny ake to bude...ak mi bude stale zakazovat tak to naozaj nebude mat zmysel..dakujem vam za nazory

Hhkj

Presne tak nedôveruje mi. On hovorí že keď na neho prestanem kašlať tak ma aj bude púšťať von..ale tak nemozem byt s nim nwm kolkkrat do tyzdna ked mam aj skolu aj brigadu cez vikend a chcem aj obcas s babami niekam vybehnut..on by bol najradcej keby som s nim nonstop kazdy den...a ja uz som aj niekedy otravena pri nom lebo ked neco aj poviem tak sa mu to nepaci..ked poviem ze idem zajtra s kamaratkou von tak ma zasa reci ze na neho kaslem atd..

Radca12

No ak ti nedôveruje, potom to moc pekný vzťah nebude. Skús sa s ním o tom porozprávať, aká bude jeho reakcia