Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som zasnúbená s priateľom, ktorý ma strašne obmedzuje

Príspevok v téme: Som zasnúbená s priateľom, ktorý ma strašne obmedzuje
Hhkj

Možno sa niektorí z vás budü chytať za hlavu ale som zasnubena s priatelom ktory ma strasne obmedzuje..nemozem chodit na fb, von s kamaratkami a ani s kamaratmi muzskeho pohlavia si nemozem pisat lebo by robil scény. Som mladá chodim na vysoku a preto mam teraz take myslienky ci sa oplati v tom zostat ci nie..ostatne baby chodia von, zabavaju sa ale mna nikam nechce pustat

ANGEL-DEMON

dalsia ,..moja byvala kolegyna zacalo jej hrabkat na gebulku, uz chcela deti este ani maturitu nemala, tak aj napriek tomu ze jej frajer bol pako , robil jej ziarlivostne sceny, bil ju! dala sa mu 2 x nabuchat... vysledok? v 23 rokoch skoncila s 2 detmi ako slobodna mamička...

ANGEL-DEMON

radšej sa s ním rozíd,.. s takým človekom to nemá zmysel... a ešte zasnubena... a ked sa za neho vydáš tak čo? nepustí ťa ani do obchodu... ešte len potom začne peklo..lebo NIE, nezmení sa po svadbe ako si mnohé dievčence mysleli a potom na to doplatili...
moja byvala spoluziacka sa vydala za alkoholika,...čakala ze sa zmení.. do roka uz bola rozvedena... a s dalsim dietatom, prve mala s byvalym... na čo to bolo dobré....?

Kýčera

Dievča, tomuto sa hovorí problém, čo máš Ty. Je to vážny problém. Dúfam, že zasnúbenie si už zrušila, tak ako Ti tu radili?! Alebo?

0vecka

nj ako som uz cital tak ta aj citovo vydiera ... fakt prec od neho cim skor tym lepsie necakaj na vhodnu prilezitost proste mu povedz ze za tychto podmienok s nim odmietas ostat a ze nech si hlada taku ktorej to bude takto vyhovovat... hlavne mu nedavaj druhu sancu lebo takych je tu plno ktore donekonecna dvali druhu-poslednu sancu a skoncili zle...

ôôôôô

Tak potom si natrafila na manipulátora, ktorý sa ťa snaží odtrhnúť od zvyšku sveta, diktuje ti, čo máš a čo nemáš robiť, a podobne. Ide o psychicky ťažko narušeného človeka, ktorý ťa nerešpektuje ako samostatne sa rozhodujúcu bytosť, nerešpektuje ťa ako človeka a považuje ťa za niečo menejcenné, než je on sám - veď normálny chlap sa k psovi správa lepšie ako ten tvoj k tebe a do budúcnosti sa dá predpokladať, že sa to len zhorší. Neoplatí sa v takom vzťahu zotrvávať a najlepšie je čo najskôr sa s takým človekom rozísť. Práve teraz, keď si na vysokej, máš možnosť si medzi inteligentnými ľuďmi primeranými tvojmu veku nájsť niekoho normálneho. Tak rýchlo hľadaj, kým je ešte čas. Keď dokončíš školu, potom to hľadanie už bude ťažšie, tomu ver.

Hhkj

nie ja mu nedávam takéto podmienky :) ja mu sama hovorím či nechce íst v piatok s chalanmi von ale on proste nie, že ja som mu prednejšia..ako všetko je to milé ale podľa mňa aj priatelia su súčasťou nášho života

Amadea

máš právo na vlastnú slobodu, slobodu výberu, slobodu pohybu...ak ťa vo vzťahu v tejto slobode obmedzuje, tak to neskôr lepšie pravdepodobne naozaj nebude.... dávaš aj ty jemu takéto podmienky?
je k tebe majetnícky od začiatku?

Radca12

Sprav to takto: Začni chodiť von a robiť veci ktoré chceš bez toho aby si mu to povedala, keď sa to dozvie a začne ti to vyčítať, povedz mu že je úbohý a vykašli sa na neho. Možno si potom uvedomí, že si není jeho majetok