Prosim RNG o kontaktovanie ..ide o dieta lekari nevedia urcit diagnozu

Kýčera

Skús napísať aj niečo viac, možno na niečo prídeme. Alebo si vyhľadaj tam, kde si, takéto alternatívne medicinské centrum, kt. zistí príčinu horúčky :

www.alter-med.sk

Zatiaľ dieťa ochladzuj, dávaj len ľahkú stravu, slepačí vývar, zeleninový, veľa vody, detoxikačné čaje, šťavu z citusov, octové zábaly na dlane a chodidlá, zapping,...

Shayleen

tak v usa sa nevyznam ale vyseldky ci nalez mozes aj sem dat mozno ti niekto pomoze. ja myslela ze v usa su mudrejsi

Kýčera

Daj info, kde žijete! Máš dieťa doma? Aké je staré? Rng tu na fóre nie je už dlhší čas a nevie čítať nálezy. Ťukni si na horeuvedenú reklamu +KlikKlinik a požiadaj ich o pomoc.

Shayleen

si ty matka alebo je to dieta tvojej kamaratky ci znamej? a aj ked ste v zahranici mate viacej sance nato aby lekari vedeli urcit dg. to v ktorej krajine ste? mozno viem viac pomoct som sama v zahranici

divababa

Prave o to ide bola na vysetreni u viac lekarov ..zobrali jej krv ,robili jej viac vysetreni a nevedia urcit pricinu ..Bola aj v nemocnici a kazdy vie povedat co jej nieje ale nikto nie co jej jej ..

Shayleen

rng nema titul lekara! zober si svoje dieta k inemu lekarovi alebo do detskej nemocnice. kazda horucka a skolabovanie ma svoju pricinu. musia len odobrat krv a poriadne to dieta vysetrit

Kýčera

RNG nie je lekár!!! Sprav cirkus v nemocnici, kde máš dieťa a žiadaj o OKAMŽITE prevezenie dieťaťa do Bratislavy, B. Bystrice, či Košíc!!!