Prosim RNG o kontaktovanie ..ide o dieta lekari nevedia urcit diagnozu

Jaa123

Co to za chuj jej robil a vyhodnocoval testy ? Sak krvny obraz musi nieco ukazat a ked nie tak porobit testy na virusy. Zvysena teplota je bud z vbakterialnej infekcie alebo z virusovej.

Akoze nevedia z coho ma teploty ? WTF

matway

zapperka mamke držím palce a len dúfam, že to používate správne alebo pod dohľadom. Zaklafateľke som už písal o zappery, dúfam, že sa s tým oboznámy.

zapperkaaa

diva baba fakt skuste ist nejakemu alter. medikovi na zapper precitaj si o to na nete ja ho budem teraz kupovat vyjde to cca do 600 eur ale dokaze to liecit aj diagnozy na ktore je aj medicina prikratka a su tu dlhe roky . Moju mamu co ma roztrusenu sklerozu tym liecime a keby nezazijem neuverim ako strasne jej to pomohlo !!

divababa

jaledo40@gmail.com ...ak je tu niekto kto si mysli ,ze by sa mohol na tie vysledky pozriet a rozumie sa tomu ..nech mi napise na mail a ja mu tie vysledky preposlem ..

hanka9

Netreba – RNG je statocny a vzacny clovek, za ktorym stoji kopec svedomitej a serioznej prace. Spnil svoje poslanie a pravom si od nas zasluzi najvyssej pocty a ucty. Nech mu boh zehna a potresta tých, ktori ho tu na stranke ociernovali !

N-ika

Preco sem autorka temy neda VYSLEDKY?? Ked chces relevantnu odpoved, musis pridat aj nejake vysledky vysetrenia. Inak su to len nase dohady...
Mna zas napadla ako prva reumaticka horucka...

netreba

Kristof, musím ťa sklamať, ale Kýčera nie je z brandže a RNG tu neodišiel kvôli ošočovaniu, ale sám má vážne zdravotné problémy, takže ani doplnky nie sú všemohúce.

Divababa nechceš sem pripnúť tie výsledky alebo dať na seba nejaký mail?

divababa

Ja som vdacna za kazdu radu a snahu ..urcite nechcem aby sa to tu zvrtlo na nejake osocovanie . Kycera co je to ten zapper ? Naco sa to pouziva ? Ty lekarka ? Ak ano nepozrela by si tie vysledky vysetreni ?