Lekari nevedia urcit diagnozu ..dcerka ma dlhodobo hurucky jej telo kolabuje a lekari nevedia urcit dovod .Potrebovala by som ak by to bolo mozne RNG ci by si sa mohol pozriet na vysledky testov a vysetreni ..
Prosim RNG o kontaktovanie ..ide o dieta lekari nevedia urcit diagnozu
Ma znizeny pocet bielych krviniek a niekedy jej opuchnu prsty na rukach .
Uz sme rozmyslali nad vsetkym ,co jedla kde bola ..na nic zvlastne co by mohlo poukazat na podstatu ochorenia sme neprisli .Teploty su niekedy nizsie ale niekedy vyskocia aj na skoro 40tky.
Tak dnes je to trochu lepsie ..dieta ma 13rokov ..doteraz nikdy taketo problem neboli .Najprv bolo podozrenie, ze je to chripka potom mononukleoza co sa vylucilo testami.potom ,ze je to po ustipniti kliestom ,to sa tiez vylucilo je to take tapanie vylucili viac veci ale zatial neprisli na to co je to.Po par dnoch od zaciatku horucok sa jej spravili po tele take vyrazky skoro az flaky .Raz zmiznu potom sa zase ukazu.A co bolo najhorsie tak mala klaps pri ktorom mala modrave ruky.K imunologovi mozu ist ak jej prejdu teploty .
Už som si spomenula na :
4. Kawasakiho chorobu.
Pozri, porovnaj, prekonzultuj s lekármi. Veľa šťastia!
Divá baba, prezri si tieto diagnózy :
1. Juvenilná idiopatická artritída,
2. Piata choroba - Erythema infectiosum,
3. Šiesta choroba - Exanthema subitum.
Aha...ja az teraz citam ze si von.Kup jej nieco silne na imunitu.Ziadne cukriky ale.
Dávaš málo informácii. Vek dieťaťa, presne udaj teplotu plus ostatné symptóny. Nepoštípalo ho niečo, neuhryzlo, nie je alergické na niečo, neprišlo do kontaktu so zvieraťom? Čo robilo, s čím a kým prišlo do kontaktu predtým? Skús si spomenúť! A čo vlastne vylúčili, aké vyšetrenia mu vlastne robili? Bolia ho len veľké kľby alebo aj niečo iné? Porozmýšľame, na aké vyšetrenie by sme Ťa mohli upozorniť. Aj mne sa zdá, že to bude mať súvis s imunitným systémom a z toho vyplyvajúce ochorenie - reumatické,...
To sme mali aj my.Preto som spomenula tie kolena.
Telo bojuje s niecim.Utekaj na pohotovost.Nemas naco cakat
Dakujem vam za snahu ..tak tie teploty ma uz druhy tyzden ..tohto tyzdna to bolo dost kriticke ,ma velke bolesti klbov ..kolena ,clenky ,zapastia atd ...teplota je raz vyssia a raz potom trocha klesne ...
Divababa
Toto som mala ja so synom.
3tyzdne vysoke horucky.Obvodna poslala do nemocnice na detske odporucenie na hospitalizaciu s tym ze si nevie poradit levo vsetko vyskusala a horucka neklesla.V nemocnici nasadili intravenozne lieky a trosku klesla.Mala ho pod dohladom sama primarka pretoze si chcela byt ista.Zistili mu trosku vody v brusnej dutine a malinko pri srdci.Boleli ho kolena.Tam dostal zachvat od horucky a okamzite mu brali vypotok z kostnej drene.Neviem oresne ako sa to vola.Ten okamzite na rozbor.Jedine co zistili bola imunita na nule.Okamzite bol prevezeny na dalsie oddelenie kde bol izolovany.Ruska a plaste.Nikto k nemu nesmel len doktori a rodic.Nasadili lecbu a par mesiacov musel brat injekcie na zvysenie imunity.Takze...nemusi to byt moj pripad ale...okamzite do nemocnice!!!Dieta mi mohlo zomrieť