Dieta odmieta umele mlieko

Príspevok v téme: Dieta odmieta umele mlieko
JedineJa

Mam 8 mesacneho chlapceka,ktory bol doteraz kojeny plus samozrejme od 6 mesiacov mu davam prikrmy. Na poslednej poradni zistili maly vahovy prirastok a dr mi odporucila davat mu okrem mojho mlieka aj umele. Problem je,ze on to umele uplne odmieta,napina ho,jednoducho neviem to donho dostat. Skusalla som tri druhy mlieka. Viete mi poradit cim nahradit umele mlieko? Citala som o ryzovom,mandlovom mlieku atd...ale neviem. Mate podobne skusenosti?

vrana80

Ahoj, ja ked som musela prestat kojit tak som vtedy vyskusala asi 5 znaciek a ziadne malej nechutilo. Mala vtedy rok tak som jej davala acidko a biely jogurt a potom mi kamoska poradila Amilk Bifido a to jej zachutilo ;-)

jessica19566

Vyskúšaj Sunar premium, je to veľmi kvalitné UM, môj syn ho pil od začiatku, pretože ja som nekojila, a prospieval velmi dobre

stastnablcha

ahoj. preco 8 mesacnemu chlapcekovi nedas prikrmy.. keby som mala mliecko tak by som umele nedavala :( ale nemala som vobec a davala som Amilk a mala bola spokojna..

simca_medova

Moja dcera tiez odmieta mlieko, ma 7 mesiacov, sice jej davam trochu prikrmy, ale to jej tiez este moc nejde :/

vrana80

Ahoj, mne trvalo rok kym som nasla mlieko ktore malej zachutilo. Ked mala rok tak som skusila asi 5 roznych znaciek a nic. Velmi jej vtedy chutilo acidko a biele jogurty tak som tu potrebu mliecnych vyrobkov pokryla takto. A ked mala dva roky tak som skusila pre mna nove mliecko Amilk bifido a to jej zachutilo a pije ho doteraz.

lastom1

ahoj,
skus pridat do umeleho mliecka trosku hnedeho cukru a rozmixovane ovocie, napr. banan. My sme mali podobny problem, skusili sme nutrilon, sunar, nejake francuzske a nakoniec sme skoncili pri amilk bifido. Podla mna je to ako so zmrzlinou, kazdemu chuti ina a naopak niektore prichute nam vobec nechutia. Tie umele mliecka maju zvlastnu chut, takze mozno prave to tvojmu dietatku vadi, tak to skus dochutit.

gastanko2016

my sme sa tiež potrápili, kým sme našli amilk bifido, ktoré malému chutí a nespôsobuje problémy. Trávenie sa pekne upravilo a konečne je spokojný.

zuzulik55

Tak akosa vam dari?chytilo sa dietatko na nejake mliecko? Vyskusali ste aj Amilk? Moj sa ho nechce vzdat hoci uz mal tri roky