Zacnem asi ako sme sa stretli, bolo to na prelomu roku 2012 a 2013 presne na silvestra sme sa dali dokopy, pred tym sme boli vo vztahu ale to bolo asi v roku 2009 aj to trvalo len 2 mesiace. No ked to zacalo potom bolo to ine, ja som ju miloval, a stale neskutocne milujem, boli sme spolu 3 roky a 3 mesiace, pred troma tyzdnami sa somnou rozisla , ze preto ze primne nieje stastna a ze vidi ze niesom ani ja, je pravda ze to bolo niekedy naozaj zle, hadky a podobne ako v kazdom vztahu, ja to nepopieram, ale snazil som sa ju stastnou urobit, a bolo nam spolu predsa dobre, boli sme v kontakte kazdy den, ci sme sa vidali alebo nie, ja mam 22 ona 24 rokov. Nebyvali sme spolu ale planovali si buducnost, ked sa somnou rozisla bol som na dne, nevedel som tyzden spat ani jest, v praci to bolo este horsie kedze mam celkom vytazujucu pracu ako skladnik , nevladal som ale isiel som nad svoje sily. Pocas toho som ju mnoho krat kontaktoval, robil vsetko preto aby som si ziskal jej lasku spet, ale bezvysledne. Povedala mi ze jej je takto lepsie , nevedel som co robi kde je nic. Jedneho dna som sa dozvedel ze den po tom ako sa somnou rozisla sa zamilovala do ineho. Neviem ci je to tak lahko mozne, ci je to len taka chvilkova jej slabost z rozchodu. On ju ani nechce ale ona predsa nanho velmi tlaci. Ja sa s tym nedokazem zmierit , tak velmi ju milujem zeby som spravil pre nu cokolvek, neviem si predstavit bez nej zivot. Zacal som sa venovat aktivitam , chodit von s priatelmi robit vsetko co radia vsade na internete ale bezvysledne. Sprava sa kumne ako keby sme boli cudzi, nechce ma ani vidiet. Snazim sa cakat ale ten cas je na nevydrzanie. Poradte co robit aby som ju dostal spet, ja citim ze ona je ta prava , necitil som toto nikdy v zivote a ak je pravda ze clovek zisti ako toho druheho miluje ked ho strati tak je to pravda, potrebujem poradit ako a ci vobec mam u nej este niekedy sancu. Vopred sa ospravedlnujem za chyby. Dakujem.
obnovenie vztahu
Mal by si byt rad aspon zato, ze si s nou bol. Ja som tiez jednu takto miloval, aspon myslim, snazil sa onu a tak podobne. A vies co mi zapotila? Ze ona nechce vztah, momentalne. Tak asi o tyzden nato si vykracujem po meste, a vidim ju ako sa drzi za rucky s nejakym cavom. Tak som zistil vlastne, ze zamilovat sa je ta najhorsia vec na svete. Strata casu a sil. Zatial co ty by si polozil zivot za druheho cloveka, on ta kludne odignoruje, si mu proste sum a fuk..
Tiez si myslim ze teraz jej je to fuk, resp. ona to uzatvorila, nema si co uvedomovat. Ty ju milujes ale ona teba nie, zmier sa s tym.
Vies ako sa vravi, ak ju skutocne milujes, tak vlastne chces len to, aby bola stastna.. ak je to bez teba, tak aj za tu cenu.
Ak ju budes prenasledovat, len ta zbytocne znenavidi.
Ona vedela ze ju milujem, skor sa obavam ze prinos novej prace a noveho kolegu ju prinutilo to somnou ukoncit, jej povaha zial bola taka aj predomnou, je stastna teraz len preto ze je volna a moze si robit co chce a s kym chce, to jedine ju robi stastnou, ja neviem preco by nemohla pochopit ze ja som ju skutocne miloval , len pre par chvil kedy sme sa pohadali to neznamena ze som jej nedaval co potrebovala...
chlapče, čo si má ona uvedomiť?? To ako si ju miloval predsa ona videla 3 roky. Ak by si jej to ukazoval a dal pocítiť vtedy, asi by bola šťastná a neodišla. Teraz si môžeš tak akurát labu lízať a nie čakať, že si uvedomí ako veľmi ju TERAZ zrazu miluješ.
Proste je koniec. S týmto sa potrebuješ zmieriť a nie čakať, že sa ona vráti. NIE, nevráti. Je jej bez teba lepšie. Prebolí to, vysmútiš sa a dáko už len bude. Ďalej sa venuj aktivitám a chodievaj von s kámošmi. Určite si spravil aj nejaké chyby vo vzťahu, prehodnoť si, čo si mohol spraviť inak a pouč sa z toho. Minimálne pol roka, rok potrebuješ byť sám, uzatvoriť to v sebe, vyrovnať sa so situáciou a pustiť ju z hlavy. Nie si prvý ani posledný, proste tento vzťah ti nevyšiel. Nevadí.
Najst si priatelku moze byt pre niekoho jednoduche, ale nepatrim prave k tym najpritazlivejsim. Vzdy som bol prave ten typ ktory sa nechal aby zena nejak zviedla, mozno mam strach z neuspechu keby som na nejaku nieco skusil, ale v teraz by som to ani nedokazal. Myslim nanu vodne v noci, hoc co robim , ci posilka ci vonku je v hlave ale predovsetkym v srdci a to sa neda len tak dostat prec. Musim pockat ci si vobec niekedy uvedomi ze ako ju v skutocnosti milujem
donútiť ju nemôžeš, ostáva ti len čakať alebo sa úplne od nej odpútať a nájsť si priateľku ktorá si ťa bude vážiť a chovať sa k tebe pekne