obnovenie vztahu

Príspevok v téme: obnovenie vztahu
anonym12

Zacnem asi ako sme sa stretli, bolo to na prelomu roku 2012 a 2013 presne na silvestra sme sa dali dokopy, pred tym sme boli vo vztahu ale to bolo asi v roku 2009 aj to trvalo len 2 mesiace. No ked to zacalo potom bolo to ine, ja som ju miloval, a stale neskutocne milujem, boli sme spolu 3 roky a 3 mesiace, pred troma tyzdnami sa somnou rozisla , ze preto ze primne nieje stastna a ze vidi ze niesom ani ja, je pravda ze to bolo niekedy naozaj zle, hadky a podobne ako v kazdom vztahu, ja to nepopieram, ale snazil som sa ju stastnou urobit, a bolo nam spolu predsa dobre, boli sme v kontakte kazdy den, ci sme sa vidali alebo nie, ja mam 22 ona 24 rokov. Nebyvali sme spolu ale planovali si buducnost, ked sa somnou rozisla bol som na dne, nevedel som tyzden spat ani jest, v praci to bolo este horsie kedze mam celkom vytazujucu pracu ako skladnik , nevladal som ale isiel som nad svoje sily. Pocas toho som ju mnoho krat kontaktoval, robil vsetko preto aby som si ziskal jej lasku spet, ale bezvysledne. Povedala mi ze jej je takto lepsie , nevedel som co robi kde je nic. Jedneho dna som sa dozvedel ze den po tom ako sa somnou rozisla sa zamilovala do ineho. Neviem ci je to tak lahko mozne, ci je to len taka chvilkova jej slabost z rozchodu. On ju ani nechce ale ona predsa nanho velmi tlaci. Ja sa s tym nedokazem zmierit , tak velmi ju milujem zeby som spravil pre nu cokolvek, neviem si predstavit bez nej zivot. Zacal som sa venovat aktivitam , chodit von s priatelmi robit vsetko co radia vsade na internete ale bezvysledne. Sprava sa kumne ako keby sme boli cudzi, nechce ma ani vidiet. Snazim sa cakat ale ten cas je na nevydrzanie. Poradte co robit aby som ju dostal spet, ja citim ze ona je ta prava , necitil som toto nikdy v zivote a ak je pravda ze clovek zisti ako toho druheho miluje ked ho strati tak je to pravda, potrebujem poradit ako a ci vobec mam u nej este niekedy sancu. Vopred sa ospravedlnujem za chyby. Dakujem.

Mesačný princ

0vecka - kým som ako tak dobre zarábal a kým sa mi darilo, tak som aj manželku mal, predstav si. keď sa dariť prestalo, tak zmizla ako jarný sneh, ani stopa po nej neostala...ale to by som ti dlho písal..

Mesačný princ

Ja ti to napíšem tak, ako to je. Si skladník a ona má v práci nového kolegu, ktorý nie je skladník.

Nič iné za tým nehľadaj, žiadne ochladnutie citov. Ak by si mal dva domy, 4 autá a zarábal aspoň 5000 eur za mesiac tak s tebou určite ostane.

aj keby sa tu všetci na hlavu postavili, tak je to tak.

0vecka

mne to tiez nepride ze spravila nieco zle... nie vsetky a teda skor maloktore vztahy koncia smrtou jedneho zucastneneho... bohuzial je to tak...

ja som si tiez zazil nieco podobne a fakt musim povedat ze par rokov mi to trvalo kym som sa z toho dostal, zase na druhu stranu musim povedat ze som sa z toho chcel dostat tak o dva mesiace...prestal som dufat ze si to rozmysli nijako som ju nekontaktoval a ak mi napisala tak som to moc nerozvijal...

zase na druhu stranu som sa uz nikdy tak nezamiloval ale teraz ked sa na to spetne pozeram bolo to uplne chore byt tak na niekoho naviazany... a urcite nelutujem ze to nevyslo... mozno by bolo fajn ak by sme boli tak polroka dlhsie spolu ale co uz.

ono sa vravi ze sa nema zacinat novy vztah ak stary nieje vyrieseny ale imho to zvykne pomoct aj ked je to vecsinou katastrofa :) ale clovek sa aj tak posunie dalej..

no kazdopadne nemas to lahke ale dolezite je nenechat si tym znicit zivot je to len vztah imho jedna z 3-4 dolezitych veci v zivote no a je zle ak kvoli tomu tie ostatne zahodis...

Messje

Nazdo adr1a
Vzdy je to tak..Nie je to tym,ze si zrazu uvedomime,ako moc sme toho cloveka lubili alebo stale lubime...Je to tym,ze sa nedokazeme zmierit s tym,ze to proste skoncilo.
V ten moment si myslime ze to tak bude navzdy to trapenie.Ale nie je to tak.Vsetko prejde.Chce to len cas.Len v ten moment tomu neverime.Nechceme.Ale musime zacat.Inak sa nepohneme dalej.
Aj ja som sa naplakala do vankusa a chcela zaspat a uz sa nezobudit.A som tu.
Teraz sa nad tym uz len pousmejem. :-)

adr1a.

Ahoj Messje. Ja som sa vyjadrovala iba k nemu. Nie k nej. On chce "nieco" co uz nie je obnovovat, on si nahovara ze je laskou jeho zivota (takto sa len chalan zacykli a nepohne nikdy vpred, nebude schopny nadviazat iny vztah). On sniva dufa ze sa mu raz vrati. Treba aby si uvedomil aka je pravda a skutocnost. Lebo takto premrha zivot vecnym cakanim a ona si bude zit randit ai veselo dalej. A muzi su v tomto horsi. Poznam par takych co sa zalubili do nepravej a tak ich to poznacilo, ze uz neboli schopni mat viac ine vztahy. Milovat viac inu. Aj take, kt.by si to vacsmi zasluzili nez tie povodne co im zlomili srdce. Ale zas to bola ich volba vyberat si mrsky))