Zacnem asi ako sme sa stretli, bolo to na prelomu roku 2012 a 2013 presne na silvestra sme sa dali dokopy, pred tym sme boli vo vztahu ale to bolo asi v roku 2009 aj to trvalo len 2 mesiace. No ked to zacalo potom bolo to ine, ja som ju miloval, a stale neskutocne milujem, boli sme spolu 3 roky a 3 mesiace, pred troma tyzdnami sa somnou rozisla , ze preto ze primne nieje stastna a ze vidi ze niesom ani ja, je pravda ze to bolo niekedy naozaj zle, hadky a podobne ako v kazdom vztahu, ja to nepopieram, ale snazil som sa ju stastnou urobit, a bolo nam spolu predsa dobre, boli sme v kontakte kazdy den, ci sme sa vidali alebo nie, ja mam 22 ona 24 rokov. Nebyvali sme spolu ale planovali si buducnost, ked sa somnou rozisla bol som na dne, nevedel som tyzden spat ani jest, v praci to bolo este horsie kedze mam celkom vytazujucu pracu ako skladnik , nevladal som ale isiel som nad svoje sily. Pocas toho som ju mnoho krat kontaktoval, robil vsetko preto aby som si ziskal jej lasku spet, ale bezvysledne. Povedala mi ze jej je takto lepsie , nevedel som co robi kde je nic. Jedneho dna som sa dozvedel ze den po tom ako sa somnou rozisla sa zamilovala do ineho. Neviem ci je to tak lahko mozne, ci je to len taka chvilkova jej slabost z rozchodu. On ju ani nechce ale ona predsa nanho velmi tlaci. Ja sa s tym nedokazem zmierit , tak velmi ju milujem zeby som spravil pre nu cokolvek, neviem si predstavit bez nej zivot. Zacal som sa venovat aktivitam , chodit von s priatelmi robit vsetko co radia vsade na internete ale bezvysledne. Sprava sa kumne ako keby sme boli cudzi, nechce ma ani vidiet. Snazim sa cakat ale ten cas je na nevydrzanie. Poradte co robit aby som ju dostal spet, ja citim ze ona je ta prava , necitil som toto nikdy v zivote a ak je pravda ze clovek zisti ako toho druheho miluje ked ho strati tak je to pravda, potrebujem poradit ako a ci vobec mam u nej este niekedy sancu. Vopred sa ospravedlnujem za chyby. Dakujem.
obnovenie vztahu
No ja osobne voči nej nepindám. Ja len súhlasím s tými ktorí odporúčajú aby zo seba nerobil zúfalca a že to celé zbytočne moc prežíva.... Tož tak
Nebudte zase vsetci na nu taki zli.
Ja stale pisem a tvrdim,ze treba najrv vztah ukoncit a potom riesit nieco ine,pokial sa vo vztahu objavi niekto treti.
Nikde nie je napisane,ze ho podviedla.Je pisane,ze je poblaznena,stratila rozum,ale nie je to z tej druhej strany opetovane. (sakra...ako sa to píše :-) )
Takze ona co urobila zle,ze nedokazala povedat pravdu,ze je zalubena,ale povedala,ze jej city ochladli.
Netahala ho za nos a netahala to na dve strany.
V tomto ma u mna bod.Kolko ludi po troch rokoch podvadzaju a tvaria sa akoby nic?
Ona nie.Ok,mozno jej uz netreba verit keby sa aj chcela vratit,ale kto vie?
V kazdom pripade,vztah ukoncila,neublizovala v nom ako v inych vztahoch.
....ty chces vzdy cakat a dufat, ze sa ti este vrati?? Chlapce, ver, zeny si takychto tutkov blbeckov fakt nevazia a nectia.........
Tak toto si daj chlapče zarámovať
Vies kolko vela dalsich kolegov susedov kamaratov znamych ai do jej zivota este vstupi?? A to mas zakazdym trpnut, ci zas ju niekto z nich nezaujme nepoblazni neuputa?? Chces toto? Ak zradi raz tak lahko moze zradit zas. A ked jej to s tymto a s dalsimi pre nieco nevyjde (nechaju ju, odkopnu ju, nebude im to spolu klapat ai ai) tak ty chces vzdy cakat a dufat, ze sa ti este vrati?? Chlapce, ver, zeny si takychto tutkov blbeckov fakt nevazia a nectia. A preto ti to bude robit vzdy. Lebo si je tebou ista, ze jej vzdy odpustis, ked luskne ty pribehnes ako verny oddany psik s ktorym si moze robit co len chce. Ver, s takouto sukou nikdy stastny spokojny plnohodnotny vztah nebudes mat. Iba ak vo svojej hlave a fantazii
PS. A k tej tvojej vete ze ti stale hovorila ako ta lubi. Ver. Moze ti hovorit nonstop ako ta lubi miluje ked pri prvom inom lepsom chlapovi ti zahne. Za cloveka maju hovorit skutky ciny, konkretne spravanie a nie prazdne reci sluby, co su hned za minutku uz nepravdou
On je jej kolega odkedy tam zacala pracovat sa nieco zmenilo kazdy mi hovori ze je len poblaznena a ze sama neskor zisti ze to bola chyba, nech sa venujem akejkolvek aktivite myslim len na nu, vo vztahu mi aj niekolkokrat denne povedala co kumne citi a ze by ma nikdy nevymenila neviem ci prechadza len tazkym obdobim alebo tak nejak skusim dat tomu cas a mozno sa jedneho dna ozve a dufam ze nebude neskoro
Chlapce. To ze ta miluje aj ona, si si len nahovaral. Chcel si tomu proste verit. Keby ta milovala, tak by sa nikdy den po rozchode nezalubila hned do ineho. Ta ho uz poznala ovela skor, tahala to mozno s nim uz davno. Ta uz davno nic k tebe necitila, ak vobec.
A neklam sam seba ze ona bola pre teba tou pravou (aj to co o nej pises ako sa sprava, ze je stastna ked nie je vo vztahu - co prosim ta od takej ocakavas?? Cim-skor na nu zabudni).
Ty sa skor bojis ze ostanes sam, ze uz ta ziadna nezbali nebude lubit ai. Je to blbost. Mas to iba vo svojej hlave no nie je to pravda.
ano,ako pise hakan
ta prava bude ta,ktora ti povie ano navzdy,nie ta,ktora ti povedala to vsetko co si napisal.Ta nemoze byt ta prava.
tebe bude prospesne ked ju nebudes chciet späť a nebudes ju chciet späť ked prestanes verit tej blbosti o tom ze je ta "prava".
Tie rana ked sa prebudis a zistis ze je to pravda su na nevydrzanie.Najradsej vsetko prespat nech to tak neboli.Rob ako ti radia.Venuj sa sebe a aktivitam.Nedobiehaj a nekontaktuj ju.Nechaj ju ist.Mozno je len poblaznena a zrazu zase zacitila motyliky,ale pokial tam nie je spatna vazba...mozno sama pride.Takych uz bolo co nechceli a zrazu zistili ze im ten clovek chyba.Niekoho stretli a zacali porovnavat a zrazu sa chceli vratit.Nechaj ju.Ak sa tak ma stat,sama pride.Aby si to este viac nepokazil ked sa budes prosit o nieco co ona nechce.Cas ukaze a preboli.