Choré alebo smutné šteniatko?

Príspevok v téme: Choré alebo smutné šteniatko?
Ridge

Zdravím, 3 dni dozadu som si priviezol domov 10 týždnové šteniatko Rodézskeho ridgebacka a popravde som čakal že nebudem vedieť kam skôr, pretože keď som ho bol pozrieť prvý krát tak medzi súrodencami bolo až moc hravé (dokopy som ho bol pozrieť pred odberom 6x čiže keď som si ho bral tak už ma ako tak poznal) ale odkedy som ho priviezol stále spí a vcelku sa pri nom aj nudím, 10 minút sa hráme ale po 10 minútach sa už pýta do pelieška a prespí aj 4 hodiny a doma vraj tak veľa a tak často nespali, nemohlo ochorieť? Alebo je to len smútok za súrodencami a tou zmenou prostredia? Ďakujem.

stastna125

musi si zvyknut. Je v novom prostredi s novymi ludmi.. nemozes chciet od neho aby bol hned hravy a stastny ako bol pri mame

Ridge

Hej, len ma to trošku mrzí pretože je to môj prvý psík a nevedel som či ja niečo robím zle, že sa so mnou nechce hrať a stále len spí alebo či to je u takého šteniatka v poriadku, pretože keď som sa pýtal toho pána, od ktorého šteniatko mám povedal že u nich cez deň veľa nespali a u mňa spí teraz celý deň s výnimkou možno 3 x čo sa ideme na dvor na 10 minút vybehať a hrať, potom už sa ukladá a pýta sa nas5 do pelieška...
Je ináč už zvyknutý vypýtať sa keď mu treba cikať alebo aspoň ja už to na ňom vidím že je nervózny a hľadá si miesto tak podľa toho s ním vždy vybehnem na dvor.

Messje

Skoda ze si si nepytal nejaku handricku od matky alebo nieco,z coho by steniatko citilo pach matky a surodencov.
Ono je este babatko,ked bude spinkat,bude naberat energiu a rásť.
Neboj,za chvilku budes chciet,aby bolo znovu malinke.
Len zmenilo prostredie a je same,nema surodencov ani mamu.Bud pri nom co najviac.Najde mamu v tebe.Vzdy ked sa zobudi,pokial mozes,bud s nim.Po chvilke zabudne a najde mamu v tebe.
Psik ci velky,ci maly,ked sa nudi,tak spi.Toto duplim ked je este malinke.Ak sa nudis,zatial si nastuduj ako ho ucit cikat a spinit von,ako sa starat a venovat.
Apropo
Vybral si si krasne plemeno

neviem11111

steniatko je ako babatko, proste vela spia. ked sa ti zda nieco cudne, kontaktuj ludi, od ktorych steniatko mas a porad sa.

Mesačný princ

Tu by si sa mal opýtať skôr chovateľov tohoto plemena, ale môj skromný názor je, že je to tým novým prostredím.

Deria by ti možno vedela napísať k tomuto viac, ale kto vie.
veď si skús zavolať nejakému veterinárovi a spýtať sa.