Liečba zahlieneného hrdla

Príspevok v téme: Liečba zahlieneného hrdla
carlabiondy

Ahojte mamicky ,chcela by som sa Vás opýtať ako liecite svoje deti ak maju zahlienene hrdielko? Uz sme skusali aj antibibiotika Clarosip,ale po ich dobrati moj syncek kaslal este viac dokonca dostal aj teploty,doktorka mu dala Trifed.
Buduci tyzden ho maju operovat a musi byt zdravy,neviete nejaku radu ako ho rychlo vyliecit.Pocula som ,ze na zahlienene hrdlo pomaha pobyt v solnej jaskyni.Prosim Vas o radu a Vase skusenosti.

tyffany

asi budem trapna ale ja davam svojej 4 dcere cibulovy caj s medom a naozaj jej to pomaha mozete ho podavat aj proti prevencii nie iba ked uz je clovek zahlieneny

RNG

Misiacka, ked nezaberaju atb. treba skusit nieco, co adresuje aj tie infelcie, na ktore atb nezaberaju.
Hlieny sa mozu tvorit z alergii, bakterialnych infekcii, viralnych infekcii, plesni, kvasnych infekcii.
Na alergie su dobre prirodne antialergeny(quercitin, bromelain vitamin C dumbier, boswelicka kyselina), odhlienovace su NAC(=acc) a oreganovy olej, ktory je zaroven sirokospektralne antimikrobialny, tj okrem alergii(a virusov) zasahuje vsetky hore spomenute . Ine sirokospektralne su GSE, extrakt z olivovych listov, ktory je aj antiviralny. Je cela skupina antiviralnych, spomeniem selen, zinok, l-cystein,vitamin C, aloe vera, probiotika, baza, astragalus a velmi silne antiviralne:
chaparal, Befungin, betulin.
Ak mas problem niektore s tychto najst, mozes sa obratit aj na moje obchody, vid reklamu Google na boku, Doplnky vyzivy(RNG)
Nezabudaj na oreganovy olej,probiotika, aloe, astragalus a bazu, to su povacsine tie, co pomozu v tychto ochoreniach

misiacka

ahojte.mam 4-mesacnu dcerku a taktiez byva neustale zahlienena.Momentalne mame uz 5antibiotika.Aj doktorka je uz z toho nestastna.O tyzden ideme ku alergologicke ale mam z toho trocha strach uz tam chodim aj so 7rocnou 6rokou,ale toto je na mna uz moc.Prosim mohli byste mi poradit?

lusinda

my sme na taketo a aj rozne ine veci pouzivali biolampu od zepteru. Nemozem si to vynachvalit.. na www.bioptron.senea.sk som si co to o tom precitala a odkedy sme si ju kupili nepozname ibuprofen.. na hrdielko u syna to vzdy pomoze.. vrelo odporucam..

s.kolesar

Same moderne i nemoderne sposoby!Jednoznacne sa jedna o bakterialny problem!
Jednoznacne viem odporucit!Nostek, nos liecit kvapkami, aby nevznikala nadpriemerna tvorba hlienov(odporucam Sanorin!pre deti 0.5 a pre dospelych 1.0 alebo nejak tak podobne)...
Co sa tyka uz postihnutej a zapalenej dutiny ustnej, jednoznacne "najsamlepsi" liek je STOPANGIN!Pisem prispevok prave kvoli nemu!Je to dezinfekcne kloktadlo, uplne neskodne, ale po prvom uziti, kazdy pochopi, ze je to kvalitny vyrobok!Super vec,m ale musi sa prisne dodrziavat jeho davkovanie uvedene na obale, je to dfostupne volnym predajom:)

aloe

carlabiondy: má pravdu "bez liekov", bioptron je vynikajúci prístroj, tzv, domáci lekár ho voláme.Viac info možem odborne poskytnúť:duratnakatka@zoznam.sk
Pomožu ale aj prírodné produkty, ako som sa už zmienila, takže sa skús ozvať.

RNG

adel 76, casto som spominal zvysovanie imunity(selen, zinok, probiotika a na viralne baza, astragalus, echinacea...),
na kasel a odhlienovanie(plucne) antibakterialny oreganovy olej na odhlienovanie NAC,
tiez vseobecne antimikrobialny GSE, vysoke davky vitaminu C a podobne.

bez liekov

naco lieky? My liecime bez liekov, antibiotik... Skuste na to BIOPTRON. Polarizovane svetlo je velmi ucinne pri lieceni takychto problemov a v neposlednom rade aj pri posilnovani imunity. Viac info najdete na www.bioptron.senea.sk

adel 76

ahojte, chcem vas poprosit o radu. Mam 3 rocneho syna a je od malicka casto chory, hlavne na prechodoch rocnych obdobi. Mavy laringitidu, a hlavne je prieduskar. Ked sme boli s manzelom obaja tiez maly, boli sme prieduskari, takze si myslim, ze to ma v genoch. Snazim sa davat na neho pozor, ale teraz bol chory na silvestra, to kaslal a mal soplik a od min. piatku zase zacal kaslat. Lekarka mu teraz dala antibiotika Suprax, ze je cely zahlieneny. V noci mal zachvaty kasla. Tie hlieny nema v nose ale na prieduskach a asi v krku. Uz som zufala od narodenia ma uz 6 x antibiotika. Chcem Vas poprosit o nejaku radu neviem ci je stale potrebne uzivat antibiotika , lebo som pocula ze to tiez nie je dobre. Tak ako ho mam liecit?
Dakujem