dobry den prajem.chcel by som vas poprosiť o radu.som so svojou priateľkou 4 mesiace.nie je to dlha doba no za ten cas som sa na nu velmi naviazal.je pre mna ta najdôležitejšia osoba v živote.mam však problem s tym ze som jej zatajil jednu závažnú vec.pred šiestimi rokmi som prisiel o rodičov.nerozpravam o tom rad.prave preto som jej to nepovedal hned na začiatku.akurat vcera sme sa rozpravali o tom ze ked by ma nechala pre nejaku vec tak by to bolo klamstvo alebo zatajenie niečoho.chcem vas poprosiť o radu ci jej to mam povedat alebo to mam drzat naďalej v tajnosti.aj ked riskujem ze sa o tom skor ci neskor dozvie.priatelka ma 18 rokov a ja mam 20.dakujem za radu
zatajenie závažnej veci
Matus
To ste sa za tu dobu co ste spolu nedostali k teme rodicia?A ak ano...asi si si vtedy vymyslal?
Nic sa nedeje.Ked s nou budes najblizsie,pripomen jej,co ti povedala o tom klamstve a zatajeni.A povedz jej to..Ak s nou pocitas do buducna,aj tak sa to dozvie.A ty sa mozes dovtedy len zamotat pribehmi a klamstvami.Aj ked toto by bolo to dobre klamstvo,ktorym nijak neublizis.Vysvetli jej,ze tema "rodicia" je pre teba stale velmi citliva .
A mozno...ona uz nieco vie alebo tusi a chce len proste od teba pravdu .