Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zatajenie závažnej veci

Príspevok v téme: zatajenie závažnej veci
matus111

dobry den prajem.chcel by som vas poprosiť o radu.som so svojou priateľkou 4 mesiace.nie je to dlha doba no za ten cas som sa na nu velmi naviazal.je pre mna ta najdôležitejšia osoba v živote.mam však problem s tym ze som jej zatajil jednu závažnú vec.pred šiestimi rokmi som prisiel o rodičov.nerozpravam o tom rad.prave preto som jej to nepovedal hned na začiatku.akurat vcera sme sa rozpravali o tom ze ked by ma nechala pre nejaku vec tak by to bolo klamstvo alebo zatajenie niečoho.chcem vas poprosiť o radu ci jej to mam povedat alebo to mam drzat naďalej v tajnosti.aj ked riskujem ze sa o tom skor ci neskor dozvie.priatelka ma 18 rokov a ja mam 20.dakujem za radu

Slobodna

S niekym takym? Minulost clovek nezmeni, dolezite je, ako sa sprava s milovanou osobou. Na to pamataj, ked ti aj ona odkryje o sebe niektore veci z minulosti, ktore sa ti pacit nemusia, alebo s nimi nebudes suhlasit. Ludom sa v zivote stane vselico, podstatne je, ci je to ich vlastne pricinenie, aj tam sa da prihliadnut na rozne okolnosti. Uprimnost je vo vztahu zakladna a tiez nebat sa s partnerkou o vsetkom otvorene komunikovat.

Messje

Hej matus
Ty nie si niekto taky!!!!
Si len clovek ktory prisiel o rodičov. Nie niekto taky.Si silna osobnost!
Neboj nic,dobre to dopadne

lolinka

Povedz jej to tak, že nerád o tom rozprávaš, teraz jej to hovoríš preto, aby nemala pocit, že ju chceš klamať alebo zatajovať pred ňou niečo. Ale že je táto téma pre teba stále dosť citlivá a že ju prosíš, aby sa ťa na rodičov zatiaľ radšej nevypytovala, lebo je pre teba bolestivé o tom rozprávať. To každý človek so srdcom pochopí.

Messje

Drzim palce Matus
Nemas to lahke ale mam pocit,ze ta priatelka naozaj ma rada,tak to isto pochopi.Ty si nic zle neurobil.Zle sa stalo tebe.
Drz sa chlape.
Daj vediet potom ako to dopadlo ;-)

matus111

neklamal som jej o tom.len som sa k tomu nikdy priamo nevyjadril.stale som tuto temu nejak zahovoril a obišli sme to.mam strach z toho co nato povie.ci bude chcieť byt s niekym takym aj naďalej

lolinka

Určite jej to povedz, nemyslím si, že ťa kvôli tomu nechá. Tým zatajením závažnej veci myslela podľa mňa skôr niečo také, ako že si si platil prostitútky, že máš popri nej ešte nejakú milenku a pod. To, že sa ti ťažko rozpráva o strate rodičov je podľa mňa pochopiteľné a neverím, že ťa kvôli tomu nechá, skôr jej ťa príde ľúto a poľutuje ťa. Vysvetli jej to tak ako to je, že je to pre teba proste bolestivá téma a sám od seba nemáš potrebu o tom začať rozprávať.

Slobodna

Je rozdiel, ak si jej tuto vec zatajil a ak si jej o tejto veci klamal. Takze, ak si o tejto teme pred nou vobec nehovoril, mlcal o nej, stale jej to mozes normalne povedat, s tym, ze je pre teba tazke o tom hovorit. Ak si jej, ale klamal, ci vymyslal si ine scenare, bude to horsie. Je samozrejme, ze za 4 mesiace o sebe vsetko vediet nebudete. Spoznavate sa, ci si mozete doverovat a odkryt pred sebou aj citlive temy.

matus111

dostali sme sa k tejto téme no stale som sa z toho nejak vykrútil keďže to nie je pre mna nieco o com sa mam chut baviť a riskovať ze tym nieco pokazim.dnes sa s ňou stretnem tak jej to skusim povedat.dakujem velmi pekne za radu