dobry den prajem.chcel by som vas poprosiť o radu.som so svojou priateľkou 4 mesiace.nie je to dlha doba no za ten cas som sa na nu velmi naviazal.je pre mna ta najdôležitejšia osoba v živote.mam však problem s tym ze som jej zatajil jednu závažnú vec.pred šiestimi rokmi som prisiel o rodičov.nerozpravam o tom rad.prave preto som jej to nepovedal hned na začiatku.akurat vcera sme sa rozpravali o tom ze ked by ma nechala pre nejaku vec tak by to bolo klamstvo alebo zatajenie niečoho.chcem vas poprosiť o radu ci jej to mam povedat alebo to mam drzat naďalej v tajnosti.aj ked riskujem ze sa o tom skor ci neskor dozvie.priatelka ma 18 rokov a ja mam 20.dakujem za radu
zatajenie závažnej veci
...ale ti odlahlo matus,ze?
Hned sa ti lahsie dycha :-)
uz to vedia aj jej rodičia.povedala im to priateľka.ich pohľad na mna sa nezmenil takze vsetko je ako ma byt
Ja viem mesacny princ
Tu to snad bude mat pekny koniec
Matus,drzim palce vam obom.
dakujem vam velmi pekne.uz o tom vie.vsetko dopadlo dobre.trochu sme si poplakali a je to vsetko v poriadku.
Chlapec moj, ty si si preskakal v zivote ovela horsie veci ako toto. Nikto nie je povinny zverovat sa inym so svojim trapenim, obzvlast, ak to este stale boli. Ked ti priatelka davala taku podmienku, iste jej ani v najmensom neprislo na um, ze by mohlo ist aj o takuto vaznu a citlivu vec. Povedz jej to, ale nie tak, ze sa jej ides konecne priznat so svojim tajomstvom. Povedz jej, ze sa ti stalo nieco, o com s nikym nehovoris, lebo to boli. Ale ze ona nie je len tak niekto, tak si sa rozhodol jej s tym zverit. Drezim palce.
dnes jej to poviem uz som rozhodnutý.verim ze vsetko dopadne dobre.dam vediet ze ako to dopadlo
Matus
Vieš,rodicia zvyknu pre niekedy pre nich dolezite veci vztahy pokazit.Hlavne,ked zacnu rozpravat,ako nic nemas a nic do rodiny nedonesies,lebo ti rodicia nic nedaju...Aj take situacie su.Pokial ale nebyvas pod mostom a vies sa o seba postarat,nemali by sa do toho montovat.To uz bude na tvojom dievcati ako to rodicom poda.Tym si ty ale hlavu teraz nezatazuj.Zameraj sa na priatelku.
A je pravda,ze nemusime rozpravat o sebe o minulosti vsetko.Vtedy,ked sme zili v minulosti,sme toho cloveka,s ktorym sme teraz,nepoznali.
Rodicia su ale pritomnost,aj ked ich nemas,ale je to vec,ako zijes.Bez nich.
a taktiež dufam ze to pochopia aj je rodičia a nebudu jej do toho nic hovorit