Otazka na zeny ako aj na muzov. Mam si holiť pazuchy ked som muz?
Nebudem posobit na okolie ako buzik? Chcem zacat chodit do posilky a su tam satne a ked sa budem prezliekat tak sa nechcem strapnit pred ostatnymi ze som neoholeny a budem vyzerat ako zalesak tak sa pytam tu lebo mi je trapne sa pytat kamosov ci sa holia pod pazuchami. A zase ked by som sa oholil ci by som neposobil ako buzna kebyze oni boli neoholeni. Lebo fakt neviem ci sa ostatni muzi holia alebo nie. Na strednej som sa neholil ale teraz mam 22.
Vdaka za nazory, cenim si ich.
Má si muž holiť pazuchy?
Minimalne z hygienickeho hladiska rozhodne ano. Z mojho pohladu aj esteticky nemam rada chlpy na muzoch, mozno som divna :) ale mne sa nepaci ani chlpata hrud:D
Inak orientovaný by si mohol vyzerať len vtedy, ak by si si holil aj nohy čo tiež poniektorí robia a ja tomu celkom nerozumiem.
Jasné, že je to úplne normálne, že sa oholíš, a nielen pod pazuchami. Myslím si, že to pomôže ako poteniu, tak prenosu rôznych baktérií. takže ja ti píšem jednoznačne áno. Ale je to každého osobná vec. Holiť sa len preto, že ti vadí mienka druhých mi príde dosť ......!
Slecna Ovecka nieje to fake. Preco by mal byt? Lebo sa pytam na holenie pazuch? Ty si zena a kazda moderna zena sa holi nie? Ale ja som muz a neklebetim s kamosmi ci si holia pazuchy. O penisoch sa bavime spolu to je chlapska zalezitost ale o pazuchoch mi to pride trapne sa bavit. Ak nemas co k teme napisat tak nepis. Dakujem.
Cenim si rady nie osocovanie.
jezis toto je fake...
Dá sa skrátit strojčekom na vlasy a nikam si nezastrihneš,ovládaš ho aj pravou,aj ľavou rukou.
Je to na tebe ako sa ty citis.Chlapi v mojom svete sa holia aj tam dolu :-)
Aj v posilkach vacsinou.Nerob nic pre druhych.Rob to pre seba.
No jasne a zastrihnem si do podpazusia nie? A prave podpazie si lavou ako pristrihnem ? Nevies? :-)
Ak máš dilemu,tak sa nevyholuj,ale si chlpy skráť nakrátko.Nebudeš ani buzna,ani zálesák.