Otazka na zeny ako aj na muzov. Mam si holiť pazuchy ked som muz?
Nebudem posobit na okolie ako buzik? Chcem zacat chodit do posilky a su tam satne a ked sa budem prezliekat tak sa nechcem strapnit pred ostatnymi ze som neoholeny a budem vyzerat ako zalesak tak sa pytam tu lebo mi je trapne sa pytat kamosov ci sa holia pod pazuchami. A zase ked by som sa oholil ci by som neposobil ako buzna kebyze oni boli neoholeni. Lebo fakt neviem ci sa ostatni muzi holia alebo nie. Na strednej som sa neholil ale teraz mam 22.
Vdaka za nazory, cenim si ich.
Má si muž holiť pazuchy?
omg take p*coviny tu riesis :D, zober strojcek bez nadstavca a chlpy su prec a budes mat kamo po probleme, ziletku ti neodporucam.Dnes uz je bezne ze si holia chlapy aj nohy hrud... ked sa pozres po obchodoch tak dostatat panske telove holiace strojceky a najdes nato a videa od vyrobcov kde a co holit :D takze chlapy su do toho priamo tlacení :D
A ty si zas vysiel z toho smradlaveho masa plneho bakterii. Tak drz hubu nabuduce radsej.
Milanko , tvoj smradlavy zatuchnuty vtak ma staly smrad aj keby si si ho v save proti plesni vydrhol
Bublika z falusa si vysla.
Angel demon,
aj keď podobnosťou písmen by sa mohlo zdať, že chlp je podľa vzoru chlap, nie je to tak.
liii, to co ma byt za radu?! od smiechu mam oprskany monitor :DDD ved by vyzeral ako nekompletny s jednym oholenym a druhym neoholenym podpazusim.
Jedno podpazušie si ohoľ a to druhé nie a keď pôjdeš do posilky, tak testuj reakcie ľudí. Vždy, keď budeš s niekým hovoriť, tak sa akože poškriab za uchom, aby mohli vidieť tak jedno ako aj to druhé umelecké dielo a podľa toho sa rozhodneš:-)
Potom daj vedieť. Lepšie by však bolo dať si oholiť jednu polovicu vlasov na hlave, aby si vyhovel všetkým:-)
Ale asi aj tak by si bol za debila:-)
www.youtube.com
ano ma si holit
Niektore zeny si tu zas myslia, ze sa mas holit kvôli nim, hoci pises uplne o niecom inom.
Vždy sa stane, že to niekomu bude vadiť alebo nebude vadiť. Mal by si spraviť tak, ako uznáš za vhodné.