Otazka na zeny ako aj na muzov. Mam si holiť pazuchy ked som muz?
Nebudem posobit na okolie ako buzik? Chcem zacat chodit do posilky a su tam satne a ked sa budem prezliekat tak sa nechcem strapnit pred ostatnymi ze som neoholeny a budem vyzerat ako zalesak tak sa pytam tu lebo mi je trapne sa pytat kamosov ci sa holia pod pazuchami. A zase ked by som sa oholil ci by som neposobil ako buzna kebyze oni boli neoholeni. Lebo fakt neviem ci sa ostatni muzi holia alebo nie. Na strednej som sa neholil ale teraz mam 22.
Vdaka za nazory, cenim si ich.
Má si muž holiť pazuchy?
Radim maximalne zostrihat strojcekom. Priblble komentare si nevsimaj. Nevidim nic strasne na chlpatych chlapoch, je mi to suma fuk ci sa niekto holi. Dolezitejsie je, aby dbal na hygienu a nesmrdel/a.
Uz len tvoj falus vonia konvalinkami ty opica zarastena
Pre vsetky cupky co tu pisu o tom, ze nemaju radi chlpy na muzoch. zavrite tie svoje papule, my musime trpiet vase zahnivajuci smradlave maso, ktore je stale plne bakterie a tomu nepomoze ani oholenie ani nic. Tak prosim zavrite papule a robte to na co vas stvoril najvyssi. drzte krok a hubu
tak ako je napísané nižšie, mne sa tiež nepáčia zarastený,.. a ked vidím chlapa ktorému z trička či košele trčia chlpi z hrude ktore ma dobre že nie po kolená - no des!
ja mám kamarata ktorý sa komplet holí, neznáša chlpi, - tam dole, hrud, podpazušie...všetko preč...
nepáčia sa mi ani príliš chlapte ruky :-D :-D
ale najväčší des je ajtak, ked chlap ktorý u žien uprednostnuje vyholene... sa sám neholí...
"neoholeny" - určite ÁNO, neboj sa žiletky :)
Ja mám radšej, ked je chlap zaratený, nepáči sa mi, keď si chlap holí pazuchy, príde mi to akoby bol teplejší :D. Ale je to na tebe, ako sa cítiš. Ak sa rozhodneš holiť, skús navštíviť notino.sk ( starý parfums.sk), kde nájdeš rôzne strojčeky za dobrú cenu. Mám pre teba ja zľavu :) www.zlavove-kody.sk
nie je nic horsie ako neoholeny chlap..
jasne ze si ich ohol!
No a mas to
A to som cakala ze ma tu vsetci ukamenuju :-D
Chod nato.Pockaj par dni a ked sa budes citit blbo,vsetko dorastie.Ja ti garantujem,ze sa budes citit dobre.Hovorim o pazuchach.
A teraz nevypisuj a sup do sprchy.
Ja ti poradím aby si sa vykašľal nato, co si kto mysli. Sa chceš oholiť? Ohol sa! Nechceš sa oholiť? Nechaj si chlpy! To zakaždým sa riadis podľa toho aby si nebodaj niekto nieco nemyslel? Vždy pekne ako zvyšok stáda?
P.s. Ja osobne ocením ked je tam chlap oholených, nemusi byt do hladka, kľudne do 1cm. Strojčekom ako ti dobre radili v prvom príspevku.