Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem od nej očakávať že mi bude verná?

Príspevok v téme: Môžem od nej očakávať že mi bude verná?
zmätenec

Co by ste si pomysleli keby ste zistili ze baba ktora ma o vas zaujem ukazuje svoje telo na fb inym a caka kto jej to lajkne? Mam o jednu taku zaujem a vyzera toze aj o mna ona ma. Pise si so mnou a flirtuje ako vidim. Ale vadi mi co som zistil ze dava az prilis odhalujuce fotky verejne zverejnit inym ludom. Kopec ludi najma chlapov jej to potom lajkuje a ju to tesi. Aj ja jej lajknem lebo je fakt kost Krasne prsia neviem ci svoje alebo plastika a zadocek na zjedenie. Foti sa v spodnom pradle, v sortkach, v satach, v nocnej kosielke hotova modelka co vam budem hovorit. Ale vadi mi to ze naco to ukazuje vsetkym? Preco ma tu potrebu take odhalujuce fotky zverejnovat. Nedava to len ze priatelom ale verejnost. Ma tam potom stovky lajkov aj zo zahranicia. A ja neviem co si o nej mam mysliet. Paci sa mi, a priznam sa ze aj masturbujem obcas nad jej fotkami :D Ved som chlap a kazdy z nas si to robi rad sam nie? Musite mi dat za pravdu :D
Ale tak ako dokaze byt takato zena verna? A je to vobec normalne aby nieco take baba robila? Je exhibicionistka? Alebo je to chore ked to robi?

Messje

Ty budes asi tiez jeden z tych,ktorych nezaujima co ma baba v hlave ale pod trickom a v nohavickach.Potom by ti mohlo byt jedno ci ti bude verna.
Ale ja ti odpoviem ako zena.
Ked s nou aj nieco zacnes,vzdy bude flirtovať s druhymi,lebo jej to robi dobre.Ukazovatvtelo na verejnosti...no ako sa budes citit ked jej telo vsetci poznaju?
To bude dalsia z tych playmate co maju v hlave otruby.Ani ja by som nechcela chlapa ako ty zase.Sorry.Robis presne to co ti ostatni chlapi.Tak comu sa cudujes?

creep01

myslim si, ze to nie je typ holky na zdravy fungujuci a dlhodoby vztah, podla toho ako si ju opisal.. mozno ako jednorazovka fajn ale ty musis vediet odhadnut co je zac