Co by ste si pomysleli keby ste zistili ze baba ktora ma o vas zaujem ukazuje svoje telo na fb inym a caka kto jej to lajkne? Mam o jednu taku zaujem a vyzera toze aj o mna ona ma. Pise si so mnou a flirtuje ako vidim. Ale vadi mi co som zistil ze dava az prilis odhalujuce fotky verejne zverejnit inym ludom. Kopec ludi najma chlapov jej to potom lajkuje a ju to tesi. Aj ja jej lajknem lebo je fakt kost Krasne prsia neviem ci svoje alebo plastika a zadocek na zjedenie. Foti sa v spodnom pradle, v sortkach, v satach, v nocnej kosielke hotova modelka co vam budem hovorit. Ale vadi mi to ze naco to ukazuje vsetkym? Preco ma tu potrebu take odhalujuce fotky zverejnovat. Nedava to len ze priatelom ale verejnost. Ma tam potom stovky lajkov aj zo zahranicia. A ja neviem co si o nej mam mysliet. Paci sa mi, a priznam sa ze aj masturbujem obcas nad jej fotkami :D Ved som chlap a kazdy z nas si to robi rad sam nie? Musite mi dat za pravdu :D
Ale tak ako dokaze byt takato zena verna? A je to vobec normalne aby nieco take baba robila? Je exhibicionistka? Alebo je to chore ked to robi?
Môžem od nej očakávať že mi bude verná?
Aj tak ju chces len kvoli jej telu. Nepises tu ziadne jej vlastnosti ktore sa ti pacia alebo to aka je vo svojom vnutri. Toto su typicke vztahy zalozene len na krase ktore vydrzia max 2 tyzdne aj to je vela. Toto bude cisto len o sexe.
A mozno to je aj na diagnozu narcizmus nielen exhibicionizmus ze?
Alebo sa casto ukazuje v takejto poze ako mnoho dievcat a zien na fb tzv. selfie
data.az-europe.eu
data.az-europe.eu
static.cdn.markiza.sk
Aby ste mali priblizne predstavu o com pisem tak tu k prikladu (nieje to ona)
t1.aimg.sk
www.svetkuriozit.sk
encrypted-tbn3.gstatic.com
Konecne normalna jasna oci otvarajuca odpoved. Dakujem pekne.
Ja si to myslim tiez ze je rajda ale to telo ma sexi co uz. Asi len telo ale hlava je .....
Uvidim ako sa to s nou vyvinie, ci si zo mna len utahuje a som jeden z davu alebo to mysli vazne ale ako jej buducemu partnerovi mi to dost vadi ze sa vystavuje tak verejne a caka kolki jej to olajkuju a okomentuju. Uz som jej aj pisal ze ci s tym nechce prestat a preco to robi a tak nereagovala na to.
A či bude verná, no nemôžem povedať na 100% že bude určite neverná ale práve od takejto baby je to dosť pravdepodobné že neverná bude. Rada ukazuje svoje telo, miluje, keď jej ho muži lajkujú, miluje, keď sú z nej nadržaní, keď jej píšu aj perverznosti (čo jej určite mnohí píšu). Tam je menšia pravdepodobnosť že bude verná, lebo ju to evidentne vzrušuje že iní muži sú vzrušení z nej.
Je rada stredom pozornosti mužov. Je krásna, vie to a rada to ukazuje. Muži jej určite píšu mnohí a ak by si si myslel, že si jediný s kým flirtuje tak to by bolo naivné. Ona si môže vyberať a ty si len jeden z mnohých obdivovateľov. Ak by sa ti aj nejak podarilo ísť s ňou do vzťahu, tak je malá pravdepodobnosť že sa bude chcieť páčiť už len tebe a druhým sa neukazovať. Nemyslím, že táto baba je veľmi vhodný typ partnerky pre teba, ak ti už teraz vadí, že sa ukazuje každému.
Boze, prist sa sem poradit asi nebola najlepsia volba ako vidim. Normalne chcem od vas vediet co by ste si o takej babe mysleli keby ste ju mali za fb priatelku a vesala by tam svoje fotky v gatkach s vystrcenym zadockom ci fotkami vlastneho vystrihu z ktorej jej idu prsia priam vyskocit a vy ma idete zadupat do zeme lebo neviem co od nej cakat.
tiez si myslim ze zakladatel je uplny debil... ale z uplne inych dovodov ... po prve to ze spolu flirtuju uplne nic neznamena .. taketo flirtuju s kazdym... a po druhe uz podla toho co sem nacmaral jednoducho na nu nema tak neviem co riesi... a tiez honit ftaka nad fotkami zenskej ktoru chce zbalit mi pride dost divne...
Ty si debil.
Ak ta podvedie tak ti treba, aspon zistis ze krasa neni vsetko.