Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžem od nej očakávať že mi bude verná?

Príspevok v téme: Môžem od nej očakávať že mi bude verná?
zmätenec

Co by ste si pomysleli keby ste zistili ze baba ktora ma o vas zaujem ukazuje svoje telo na fb inym a caka kto jej to lajkne? Mam o jednu taku zaujem a vyzera toze aj o mna ona ma. Pise si so mnou a flirtuje ako vidim. Ale vadi mi co som zistil ze dava az prilis odhalujuce fotky verejne zverejnit inym ludom. Kopec ludi najma chlapov jej to potom lajkuje a ju to tesi. Aj ja jej lajknem lebo je fakt kost Krasne prsia neviem ci svoje alebo plastika a zadocek na zjedenie. Foti sa v spodnom pradle, v sortkach, v satach, v nocnej kosielke hotova modelka co vam budem hovorit. Ale vadi mi to ze naco to ukazuje vsetkym? Preco ma tu potrebu take odhalujuce fotky zverejnovat. Nedava to len ze priatelom ale verejnost. Ma tam potom stovky lajkov aj zo zahranicia. A ja neviem co si o nej mam mysliet. Paci sa mi, a priznam sa ze aj masturbujem obcas nad jej fotkami :D Ved som chlap a kazdy z nas si to robi rad sam nie? Musite mi dat za pravdu :D
Ale tak ako dokaze byt takato zena verna? A je to vobec normalne aby nieco take baba robila? Je exhibicionistka? Alebo je to chore ked to robi?

ivobrick

To iste robi kopa zien.. neviem co riesis ked nieste spolu ani nic. Tak jej to proste nelajkuj.

Mozno jej ide iba o sex, s tebou. To zistis velmi rychlo. Aj to ci ma v hlave nasrane alebo nie.

Ked ju hned nepo....., a bude to s tebou mysliet vazne, myslim ze ustupi. A take fotky davat nebude. Drz si odstup.

Sralo by to aj mna, to spodne pradlo, ale od plaviek to nema fakt daleko.

A mozno, ak to bude ta horsia moznost, budes prvy ktory ju poslal doprdele.. no a co..

katulikkatka

Podla mna hned potom, ako by si sa s nou stretol a vyspali by ste sa tak by si ju odkopol už len z toho dovodu lebo by si zistil že do života nevie nič a že bude asi dost blbá, pretože normálny človek si skoro hole fotky nikde nedáva :D vyspi sa s nou a hotovo nič viac verná ti nebude tak či tak takže si nefandi :D

adr1a.

Vies co je "sranda"? Ze vy spolu este ani nechodite, nic spolu nemate, este ste ani na rande spolu neboli a ty uz takto ziarlis. Co bude ak bude vo vztahu??

zmätenec

Ale ja mam na fb baby ktore su tiez singl ale toto nerobia. Tak ako? Neviem ci niekoho ma, mne pisala ze nema.
Ako on ama pekne telo ale nepaci sa mi ze ho ukazuje vsetkym a nie len mne. A z toho exhibicionizmu je mozno vyliecit?

adr1a.

Sam pises ze je kost. Takze ona by bola sexy este aj vo vreci))
A zas nie je nikde naha (saty kosielka spodne pradlo ai). Cez leto zeny v plavkach su co?? Lahke zenske ci?))
To ze taketo fotky uverejnuje nemusi hned znamenat ze nevie byt verna. Zrejme nema vztah. Je single. Toto robia zeny skor z ineho dovodu....

Messje

Ok...ano,uhadol si.Vola sa to exibicionizmus a ver,ze kym ju budete vsetci takto lajkovat a onanovat nad nou,ona neprestane.Asi by som do toho nesla byt chlapom.Ale...clovek nikdy nevie.Mozno sa dievca zamiluje a zmeni sa.Len teraz sa isto nedozvies s kolkymi takto este flirtuje.Jedine to vyskusat.

zmätenec

Ale vsak sa mi necudujte. Je to nenormalne ak sa mi pacia prsia a zadok u zeny?
Mne ide o to ze preco to robi? Ma pracu, pracuje v agenture cestovnej takze nieje stetka co sa ponuka aj ked neviem no, ked toto robi ale pracu ma a zaraba dost dobre. Ale co si mysliet o zene ktora musi svoje telo takto ukazovat. Zadocek v tangacoch odfotena v zrkadle, prsia v pushupke a tak. Ja chcem vediet diagnozu ak je to na nejaku diagnozu? Mozno by som ju z toho vyliecil ak to so mnou mysli vazne lebo ktovie co pise ostatnym.

zmätenec

Mne ide o to ze preco to robi? Ma pracu, pracuje v agenture cestovnej takze nieje stetka co sa ponuka aj ked neviem no, ked toto robi ale pracu ma a zaraba dost dobre. Ale co si mysliet o zene ktora musi svoje telo takto ukazovat. Zadocek v tangacoch odfotena v zrkadle, prsia v pushupke a tak. Ja chcem vediet diagnozu ak je to na nejaku diagnozu? Mozno by som ju z toho vyliecil ak to so mnou mysli vazne lebo ktovie co pise ostatnym.

zmätenec