ahojte ludia strasne rada by som pocula od tych ktory viete o com hovorim ako fungujete v zivote napriklad ma zaujima konkretne v praci. Strasne sa bojim nastupit do novej prace tento mesiac :( Mam uplny strach ako si sadnem s ludmi tam ako sa mi bude darit s toho ze tam vobec nikoho nepoznam proste zo vsetkeho. Co pomohlo vam prekonat tento strach? dakujeem
Sociálny fobici ako fungujete v živote?
Ak máte sociálnu fóbiu, tak vyhľadajte dobrého exorcistu. Ak tak nespravíte, tak ňou budete trpieť do konca života.
ja mam tiez sociofobiu... a tiez nastupujem do novej práce... ako mi aj psychologicka povedala, ze je dobre ze sa neizolujem od ludi a robim v takej oblasti ako robim a fakt mi to pomaha...
pracovala som v supermarkete v pokladni... niekedy boli horsie dni, kedy som sa citila zle ze na mna ludia pozeraju... a inokedy celkom OK... a ako som teraz bola doma chvilu bez prace tak citim ze mam problem ked idem von medzi ludi... zijem sama....
takze najlepsia je terapia šokom...fakt... a snazim sa aj sama volam kamosky ist si sadnut niekam medzi ludi... chodim sa prejst do mesta medzi ludmi nech som... ale u mna je to v poslednom case celkom v pohode... pracujem na sebe, na svojom sebavedomí, robim vsetko pre to aby som sa citila v pohode, pekna.... a potom to je OK...
Ako nic!