Sociálny fobici ako fungujete v živote?

Príspevok v téme: Sociálny fobici ako fungujete v živote?
socialnafobicka1

ahojte ludia strasne rada by som pocula od tych ktory viete o com hovorim ako fungujete v zivote napriklad ma zaujima konkretne v praci. Strasne sa bojim nastupit do novej prace tento mesiac :( Mam uplny strach ako si sadnem s ludmi tam ako sa mi bude darit s toho ze tam vobec nikoho nepoznam proste zo vsetkeho. Co pomohlo vam prekonat tento strach? dakujeem

mam56

Ak máte sociálnu fóbiu, tak vyhľadajte dobrého exorcistu. Ak tak nespravíte, tak ňou budete trpieť do konca života.

ANGEL-DEMON

ja mam tiez sociofobiu... a tiez nastupujem do novej práce... ako mi aj psychologicka povedala, ze je dobre ze sa neizolujem od ludi a robim v takej oblasti ako robim a fakt mi to pomaha...
pracovala som v supermarkete v pokladni... niekedy boli horsie dni, kedy som sa citila zle ze na mna ludia pozeraju... a inokedy celkom OK... a ako som teraz bola doma chvilu bez prace tak citim ze mam problem ked idem von medzi ludi... zijem sama....
takze najlepsia je terapia šokom...fakt... a snazim sa aj sama volam kamosky ist si sadnut niekam medzi ludi... chodim sa prejst do mesta medzi ludmi nech som... ale u mna je to v poslednom case celkom v pohode... pracujem na sebe, na svojom sebavedomí, robim vsetko pre to aby som sa citila v pohode, pekna.... a potom to je OK...

Pato22

Ahoj ,záleží aj podla toho do akej práce ideš.
Určite vieš čo máš robiť :),len to je vždy o prekonaní samého seba a bohužial my s tým bojujeme každý deň ... Ked budeš celý čas ticho medzi novými kolegami ,tak to je to najhoršie čo može byť