ahojte ludia strasne rada by som pocula od tych ktory viete o com hovorim ako fungujete v zivote napriklad ma zaujima konkretne v praci. Strasne sa bojim nastupit do novej prace tento mesiac :( Mam uplny strach ako si sadnem s ludmi tam ako sa mi bude darit s toho ze tam vobec nikoho nepoznam proste zo vsetkeho. Co pomohlo vam prekonat tento strach? dakujeem
Sociálny fobici ako fungujete v živote?
Ahojte socialnafobicka1
Hmm mate velmi silny nazor.
Z mojej skusenosti zivot neni o tom mat pravdu - zivot je o tom byt stastny.
Akakolvek pravda ktora je nadradena stastiu, je vlastne nestastie.
A najhorsie je, ak tomu verime :_)
Ak mozem, vykaslite na sa pravdu a zabavajte sa :D
Vykaslite sa na to co si myslite ... je to naprd ak Vas to robi nestastnou :D
Z mojich skusenosti je to samozrejme postupna zmena, pretoze mnoho veci co sa nedeje, a chceli by sme ...... cim viac utvrdzujeme svoju pravdu, tym menej stastnych pocitov citime.
Nesnazte sa mat pravdu, snazte sa byt stastna :D
Prestante nutit seba a realitu, aby bola ina ..... z mojich skusenosti ste prave toto robili v minulosti : )
A cim viac budete chciet mat pravdu, tym menej stastnabudete aj vy aj vsetko okolo vas.
Hodilo by sa sem postnut taky obrazok: "ked sa 10ti hadaju, ktory z nich sa citi stastne ?" :)
Pravda je ako kameň, kto ju drží toho ťaží :_)
Ja som za to aby ludia zili pre pritomnost. Je to sice mozno divne platit cely zivot za podnajom niekomu cudziemu ale ktohozvie ci sa dozije cloveka splatenia tej hypo, ked to je na 30-40 rokov. Ja radsej vrazam peniaze do seba, do zdravia a cestovania. Ked clovek umrie, lutuje ze nikde nebol a cely zivot len makal aby si spravil "bytik".
nemamáhajte sa aj tak skončí vačšina ľudí za pár rokov po manželstve u rodičov prinajlepšom aj s detmi ja obdivujem ludi co si vezmu dnes hypo ked je este clovek sam ok ale po rozvode kedy si kachlicky a podlahy delia ludia v dnesnej dobe sa necudujem ze ostavaju u rodicov radsej mlady...
angel demon suhlasim s tebou clovek musi bojovat a nie si povedat to a to nema vyznam to nezvladnem a pod. Nikdy nieje neskoro opravit svoj zivot lahsie je ale stazovat sa a hovorit ako sa to neda to nam na Slovensku ide velmi dobre . Presne preto som sa rozisla aj s ex frajerom stale sa len stazoval a sedel doma na riti dlhy kamaratom dlhy na poistom a ziadna snaha zmenit svoj zivot...
mesačny princ... čo znamena dobre zaraba? mne dali hypoteku s 330 eurovym prijmom...! a nech mi nikto nepovie ze zaraba menej,.. ma 32 rokov co robil do teraz??? spal??? alebo ze si nevie najst robotu... hypoteku daju ked ma clovek prijem polroka ci ako, uz neviem nepamätám.. a hned som mala zmluvu na neurcito.. tak som sa chopila prilezitosti ... po 6 rokoch som pracu zmenila... banka to neriesi... aj na urade som bola,... pol uvezky robila, brigady... da sa vsetko!!!! ostatne su iba vyhovorky.....ked väčšine ludi vyhovuje sediet doma na riti,..rodicom na krku,...na urade práce...lebo
"..za minimalnu mzdu robit nepojdu,,,"
Andrej-32 ono je to aj o pohodlnosti... ja som si v 22 zobrala hypoteku na byt... a mam svoje... svoj pokoj... lebo je to pravda... ze aj pre mna osobne by bol chlap bez bytu nezaujimavy.. lebo kam by ma zobral? k sebe...? do detskej izby??? nehanbil by sa? lebo mne by bolo trapne ze zena ma svoj byt a chlapec v deckej izbe byva...
keby som byvala do 30 u rodicov mala by som nasetrene na byt aj auto by som mala...
To je pekne ale bez toho ostatneho lasku mat nebudem. A aj ked mam snahu aspon o nejaky podnajom mam obavu ze to ziadnu zenu nebude zaujimat pretoze sa hned spyta a co si robil doteraz. Vysvetlenia nikoho nezaujimaju, nikoho nezaujima cim si clovek presiel. Nikoho nebude zaujimat ze som v 14tich takmer skoncil v decaku. Mam obavu ze zeny si myslia ze kazdy ma rovnaku startovaciu ciaru a potom iba porovnavaju. Pozri tuto Jozko Mrkvicka si stavia dom tam Janko Ferko zije v zahranici a co mas ty. Vies o tomto to je cele podla mna. Bodaj by som sa mylil ale ta predstava ma stale strasi a preto sa radsej uz ani nezoznamujem aj ked zeny maju zaujem. Bojim sa ze ma nebudu chciet takeho aky som a nebude ich zaujimat co chcem, ale co nemam.
Ale kamarata sa mi mozno podarilo si najst. Mozno uvidim.
Andrej preboha ako to o sebe rozpravas 32 rokov neni 80 tka a v kazdom veku mozes spoznat lasku! Pozri moja sestra mala napriklad zivot ako z rozpravky v 25 tke skoncila skolu uspesne hned sa vydala hned dieta ako nalinkovany dokonaly zivot a o dva roky skoncila bez bytu u rodicov sama s deckom a rozvedena. Nemysli si ze vsetko co si utvoris v mladosti je trvaleho razu. Niekomu je prosto sudene spoznat lasku neskor.