Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som narocna?

Príspevok v téme: Som narocna?
Nahanbuu

Bola by som velmi vdacna, keby ste mi napisali vas nazor. S priatelom som uz cez 4 roky, uz sme aj zasnubeni, velmi ho lubim, ale velmi mi vadi, ze mu je jedno co ma na sebe. Oblecenie mu vzdy pomaham vybrat ja, takze oblieka sa dobre, a aj ked 4 roky nosi jednu zimnu bundu, nevadi mi to, lebo ja mu periem, a vzdy je v cistom, a to je pre mna zaklad. To, ze ma 2 rifli, 2 kratase na leto som nikdy neriesila. Ale jemu je jedno, ze v tom istom tricku je v robote, potom ho ma doma, a spi v nom, a kludne do roboty aj v pokrcenom po spani ide. Tricko nosi max 2 dni, takze nie je v spinavom, aj sa skoro kazdy den drahy sprchuje. Aj toto som nikdy neriesila, nanajvys som par krat povedala, ved v tom tricku si spal a beries si ho do prace ci von, odpoved bola, ze ved sa na nom vyrovna. Ale uz asi pol roka mi vadia draheho topanky. Pred pol rokom zacali vyzerat ako topanky bezdomovca, to uz som teda netolerovala. Robim v damskej kozenej obuve, a vzhlad topanok mi teda vadi...My sportovu obuv nemame, a priatel len sportovu obuv nosi, takze to mu pomoct neviem. Pred tym pol rokom som mu vravela nech si kupi nove, ze to je na hanbu co nosi, uz som mu aj vravela, ze mu ja kupim, ze sa na to neda pozerat, a nie a nie, ze da do pracky a potom ich polepi. To aj urobil, ale zase sa rozpadli :-(. Minule som ho uz donutila, ze ideme do nakupneho centra, nic sa mu nepacilo, darmo som porovnavala s jeho co ma otvorenu spicku na botaskach :-(, jedne sa mu pacili a nemali jeho velkost. Doma som tie topanky nasla na nete, lebo ma aj internetovy obchod ta predajna, a ze ved od niekedy bude mat cestu sluzobnu do BA tak tam ich maju a kupi ich tam. Ja sa za jeho topanky ozaj hanbim :-(. A to mal teraz odmeny 6000 eur v cistom, zaraba dost a topanky ako bezdomovec :-(. Som narocna a drza ze sa zaoberam jeho topankami?

Messje

Hehehe ...ako by ti druhe zavideli mat len tento problem.Ale chapem,kazdu by to hnevalo.Co tak mu kupit nove a tie stare schovat.Mozno bude skakat od nervov ale nic ine mat nebude lebo stare budu v kosi.A ak nato nemas,tak si len potiahni z jeho penazenky a vymen za topanky.Posem blbosti,viem,ale ja by som to riesila asi tak.Odhneva sa za chvilku.Ved velkost vies.
Alebo ho sama poziadaj nech oferuje z tych odmien nejaku korunku,ze nemusi nikde ist a ty mu nakupis.
Chlapi neradi behaju po nakupoch.Tak mu to zjednodus.

Messje

Hehehe ...ako by ti druhe zavideli mat len tento problem.Ale chapem,kazdu by to hnevalo.Co tak mu kupit nove a tie stare schovat.Mozno bude skakat od nervov ale nic ine mat nebude lebo stare budu v kosi.A ak nato nemas,tak si len potiahni z jeho penazenky a vymen za topanky.Posem blbosti,viem,ale ja by som to riesila asi tak.Odhneva sa za chvilku.Ved velkost vies.
Alebo ho sama poziadaj nech oferuje z tych odmien nejaku korunku,ze nemusi nikde ist a ty mu nakupis.
Chlapi neradi behaju po nakupoch.Tak mu to zjednodus.

Mesačný princ

Nie si drzá a ani náročná. No podľa mňa by sa mal každý starať o seba čo sa takýchto vecí týka. je to to isté, ako keby si mu hovorila do toho čo má jesť, ako často sa má sprchovať, akú prácu má robiť...

Aj mňa to vždy irituje a mám takýchto ľudí doslova na saláme. Je každého osobná vec čo si oblečie či obuje ak sa v tom cíti dobre.
Ja má Nokiu 3310 a každý mi hovorí, aby som si kúpil nový mobil. No už ho mám nejakých 15 rokov a som s tým telefónom nadmieru spokojný.

to len pre vysvetlenie