Bola by som velmi vdacna, keby ste mi napisali vas nazor. S priatelom som uz cez 4 roky, uz sme aj zasnubeni, velmi ho lubim, ale velmi mi vadi, ze mu je jedno co ma na sebe. Oblecenie mu vzdy pomaham vybrat ja, takze oblieka sa dobre, a aj ked 4 roky nosi jednu zimnu bundu, nevadi mi to, lebo ja mu periem, a vzdy je v cistom, a to je pre mna zaklad. To, ze ma 2 rifli, 2 kratase na leto som nikdy neriesila. Ale jemu je jedno, ze v tom istom tricku je v robote, potom ho ma doma, a spi v nom, a kludne do roboty aj v pokrcenom po spani ide. Tricko nosi max 2 dni, takze nie je v spinavom, aj sa skoro kazdy den drahy sprchuje. Aj toto som nikdy neriesila, nanajvys som par krat povedala, ved v tom tricku si spal a beries si ho do prace ci von, odpoved bola, ze ved sa na nom vyrovna. Ale uz asi pol roka mi vadia draheho topanky. Pred pol rokom zacali vyzerat ako topanky bezdomovca, to uz som teda netolerovala. Robim v damskej kozenej obuve, a vzhlad topanok mi teda vadi...My sportovu obuv nemame, a priatel len sportovu obuv nosi, takze to mu pomoct neviem. Pred tym pol rokom som mu vravela nech si kupi nove, ze to je na hanbu co nosi, uz som mu aj vravela, ze mu ja kupim, ze sa na to neda pozerat, a nie a nie, ze da do pracky a potom ich polepi. To aj urobil, ale zase sa rozpadli :-(. Minule som ho uz donutila, ze ideme do nakupneho centra, nic sa mu nepacilo, darmo som porovnavala s jeho co ma otvorenu spicku na botaskach :-(, jedne sa mu pacili a nemali jeho velkost. Doma som tie topanky nasla na nete, lebo ma aj internetovy obchod ta predajna, a ze ved od niekedy bude mat cestu sluzobnu do BA tak tam ich maju a kupi ich tam. Ja sa za jeho topanky ozaj hanbim :-(. A to mal teraz odmeny 6000 eur v cistom, zaraba dost a topanky ako bezdomovec :-(. Som narocna a drza ze sa zaoberam jeho topankami?
Som narocna?
a mesacny princ sa cuduje, ze je sam, ked nosi topanky horsie, ako nas predavac nota bene pred firmou...
No bezdomovci maju zachovalejšie topanky ako toto tu.. Obuv ma byť hlavne o komforte,aby bola noha v čistom a pohodlnom.ok ale do dažda by si v tom asi tiež nešiel,či ? neviem si predstaviť nosiť dieravé topane a obávať sa že ked začne pršať budem v prdeli... čo ja viem. Ja som inak tiže priti značkám a trápnym In veciam a trendom... mam u prdele ale pokial už mam botu dieravu bohužial,vyhadzujem.
Nie, nie si náročná, ale profesionálne deformovaná! A to tým, že pracuješ v obuvi a ľudí posudzuješ podľa topánok. Nezdá sa Ti to akési pofidérne?
Ja ti to napíšem takto, dva týždne dozadu som mal topánky, ktoré by som nevymenil za nič na svete. neviem síce prečo, kupoval som ich za 7 eur na trhovisku pred nejakými 6 rokmi a nemal som k nim nejaký vzťah ale...
Každý rok som si pritom kúpil nejaké nové, značkové topánky no chodil som stále v týchto. Ak by mi ich niekto vyhodil, tak demonštratívne by som všetky tie nové spálil, pretože je to zásah do súkromia!
Pozri si fotku toho, čo som nosil ešte pred 2 týždňami ja. Vyhodil som tie topánky až keď sa už nedali nosiť, no aj tak s tými novými nie som spokojný. Chýbajú mi tie staré.
Môžeš teraz zhodnotiť v akom stave boli tie moje a v akom sú priateľove.
nepochopím ľudí, ktorí musia vyzerať ako zo šablóny...Ja tento uniformný svet tak nenávidím a toto ,,debilné,, zmýšľanie ľudí.
Ak nie som ,,IN,, mám to ťažko v.....
Mesacny princ
Mne by tvoja Nokia nevadila.Ani stary bicykel alebo auto.Ale u mna tiez topanky,zuby a nehty su vizitka cloveka.
Mesačný.. nikto tu nepovedal že keby jej partner fetuje alebo ju bije bolo by to ok. tak neprekrucaj. a Tvoja nokia a rozbitá obuv su predsa len rozdiel si myslím. mobil a elektrotechniku nech má hocikto akú chce.. ale ak by som mala ísť nappríklad do spoločnosti s mojim ,,priatelom,, a on by mal na sebe dieravé tenisky alebo tričko alebo špinavé nohavice,tak sorry ,hanbila by som sa zanho jak pes.
Až ste niektorí smiešni :D Tak ak by ju partner bil alebo by bral drogy to je ok, ale vám vadí, že má topánky v ktorých sa skrátka cíti dobre...
OMG :D Už naozaj nerozumiem tomu to svetu. JA by som svoju Nokiu 3310 nevymenil za nič na svete :) A ak by ma niekto nútil to urobiť, tak ho chytím, vyhodím ho do vzduchu a odkopnem tak ´daleko, ako to len pôjde.
Podľa topánok spoznáš človeka.,,toto mi hovorievala často mama. Určire na tom niečo bude,zrejme je to nejaký lafák,Ty si uplne normálna a máš pravdu. Dokop ho do kupi nových bôt alebo mu tie nechutné rozgajdané haraburdy oplieskaj o hlavu a vymeň za nové. a nech si kričí a skáče a nervuje sa..ved jeho to raz prejde,ako tu podobnou písali. To aj tebe teda robí ,,vizitku" kedže pracuješ s obuvou tak mať takého partnera,to je ako paródia.. byť tebou nenechala by som si to . bud eto dobré aj pre teba aj pre neho.
No to by som si nedovolila mu nieco vyhodit, a peniaze na topanky mam :D, vsak to je to, ze peniaze mame, byvame v novostavbe, krasne auto, a rozpadnute topanky :D. Proste ja viem, ze riesenie to nema, budem cakat kym konecne sa uraci si kupit a vybrat. Mne ide o to, ci som nejako divna, ze mi vadi, ze ma take topanky? Proste pre mna topanky su zaklad, mozno tym, ze robim v obuve a hned kuknem co ma zakaznicka na sebe a ci ma na nase topanky a pod., no asi som tym poznacena, lebo uz ma hlava boli, ze drahy ako bezdomovec ma topanky :-(