Bola by som velmi vdacna, keby ste mi napisali vas nazor. S priatelom som uz cez 4 roky, uz sme aj zasnubeni, velmi ho lubim, ale velmi mi vadi, ze mu je jedno co ma na sebe. Oblecenie mu vzdy pomaham vybrat ja, takze oblieka sa dobre, a aj ked 4 roky nosi jednu zimnu bundu, nevadi mi to, lebo ja mu periem, a vzdy je v cistom, a to je pre mna zaklad. To, ze ma 2 rifli, 2 kratase na leto som nikdy neriesila. Ale jemu je jedno, ze v tom istom tricku je v robote, potom ho ma doma, a spi v nom, a kludne do roboty aj v pokrcenom po spani ide. Tricko nosi max 2 dni, takze nie je v spinavom, aj sa skoro kazdy den drahy sprchuje. Aj toto som nikdy neriesila, nanajvys som par krat povedala, ved v tom tricku si spal a beries si ho do prace ci von, odpoved bola, ze ved sa na nom vyrovna. Ale uz asi pol roka mi vadia draheho topanky. Pred pol rokom zacali vyzerat ako topanky bezdomovca, to uz som teda netolerovala. Robim v damskej kozenej obuve, a vzhlad topanok mi teda vadi...My sportovu obuv nemame, a priatel len sportovu obuv nosi, takze to mu pomoct neviem. Pred tym pol rokom som mu vravela nech si kupi nove, ze to je na hanbu co nosi, uz som mu aj vravela, ze mu ja kupim, ze sa na to neda pozerat, a nie a nie, ze da do pracky a potom ich polepi. To aj urobil, ale zase sa rozpadli :-(. Minule som ho uz donutila, ze ideme do nakupneho centra, nic sa mu nepacilo, darmo som porovnavala s jeho co ma otvorenu spicku na botaskach :-(, jedne sa mu pacili a nemali jeho velkost. Doma som tie topanky nasla na nete, lebo ma aj internetovy obchod ta predajna, a ze ved od niekedy bude mat cestu sluzobnu do BA tak tam ich maju a kupi ich tam. Ja sa za jeho topanky ozaj hanbim :-(. A to mal teraz odmeny 6000 eur v cistom, zaraba dost a topanky ako bezdomovec :-(. Som narocna a drza ze sa zaoberam jeho topankami?
Som narocna?
Dať topánky v ktorých chodil von po ulici a po chodníkoch do pračky, kde sa perie oblečenie a (pravdepodobne) aj spodná bielizeň mne osobne príde vysoko nehygienické a dôrazne by som proti tomu protestovala. Ak nie kvôli nemu samotnému, tak kvôli mne. Je to nechutné.... prepáč... :(((
Romanka, len to si mylis s homosexualmi a metrosexualmi, pripadne par celebritnymi individuami ktore akurat v dnesnej pokrutenej dobe umelo pretlaca TV. Pre normalneho chlapa je oblecenie len vec ktora ho ma chranit pred chladom a vetrom a ktora mu ma zakryt pindika namiesto figoveho listu:D
presne, je pravda ze ako aj zeny sa radi obliekaju tak aj chlapy chcu byt pritazlivy a dobre obleceny, ba niekedy dokonca aj viacej ako zeny :-)
ja by som s takym chlapom určite nebola... v žiadnom pripade...
to on sa nehanbi? uz len koli svojej druhej poloviske sa nejak vkusne obliekat dočerta....
Až bude mať najbližšie sviatok, nech si od teba rozbalí tieto boty ktoré sa mu páčili v jeho veľkosti ako darček. Nebude to vyzerať ako že mu niečo vnucuješ, lebo to bude predsa darček a nejaký mu tak či tak dať musíš. Je pravdepodobné, že ti potom bude chcieť urobiť radosť a začne ich nosiť. No a ak nie, tak budeš musieť asi počkať kým sa mu tieto staré čo má úplne nerozpadnú a potom tie nové už určite nosiť začne. Zatiaľ mu už žiadne topánky nespomínaj a do ničoho ho nenúť lebo sa môže cítiť pod tlakom a vytvorí si k tým novým averziu a nebude ich nosiť na truc.
Nahanbu,
Narocna si, ale vobec nie prehnane. Vlastne mi to uplne pripomina seba :D. Ja mam tiez vela penazi, no len velmi zriedka si nieco kupim, mam rad svoje oblecenie, rad ho nosim, citim sa v nom dobre, hoci ich nosim aj viac rokov. A prave presne na moje topanky mi kedysi kukala sestra :D ze si mam uz rychlo kupit nove :D, a tie vyhodit,, ale kdeze, perfektne botasky, pohodlne, fest rad ich nosim,, ale spravil som tiez kompromis, 3x som ich vypral :D. S tymi trickam uplne to iste, ved ked v nom spis, tak sa tak rozmacka, ze vyzera ako vyzehlene :D takze tiez pohoda. Topanky sa mu roztrhali, tak vidis, napomenula si ho, tak uz si kupuje nove,, aj ked nekupi hned prve co vidi,, no cely ja. Ved ho napominaj ked chces. Vsetko je v pohode :P blahozelam k zasnubam a nech vam vsetko vyjde :)
Nahanbu,
Narocna si, ale vobec nie prehnane. Vlastne mi to uplne pripomina seba :D. Ja mam tiez vela penazi, no len velmi zriedka si nieco kupim, mam rad svoje oblecenie, rad ho nosim, citim sa v nom dobre, hoci ich nosim aj viac rokov. A prave presne na moje topanky mi kedysi kukala sestra :D ze si mam uz rychlo kupit nove :D, a tie vyhodit,, ale kdeze, perfektne botasky, pohodlne, fest rad ich nosim,, ale spravil som tiez kompromis, 3x som ich vypral :D. S tymi trickam uplne to iste, ved ked v nom spis, tak sa tak rozmacka, ze vyzera ako vyzehlene :D takze tiez pohoda. Topanky sa mu roztrhali, tak vidis, napomenula si ho, tak uz si kupuje nove,, aj ked nekupi hned prve co vidi,, no cely ja. Ved ho napominaj ked chces. Vsetko je v pohode :P blahozelam k zasnubam a nech vam vsetko vyjde :)