mam 23 rokov a nemam ziadnu chuť zit,som ako opusteni pes ,nikde ma nechcu ,ani doma ani nigde a nie ze si to hovorim ja ... nevjem či sa obesit alebo skočiť pod vlak ,niekto bi mi vedel pomocť ,nedarisa mi v ničom ,citim sa ako kebi som neegzistoval ...počkam 2 dni potom už nevjem čo bude...nečakam nič od nikoho ...
už mi to je všetko jedno
necakamnist@gmail.com
takto mi je od 13 ,taku rodinu čo mam ja neprajem nikom,otec opilec vzdal to ešťe ked som mal 3,matka tiež pie ako rus a bere ine drogi , teraz som prišiel o pracu zatože som ochorel a lekarovi nemožem isť ,poisteni som ale nemam kartičku poistenca ,kamaratov mam ale len ked mam viplatu alebo niečo potrebujú odo mňa ,už ma to nebavi ,vždy si hovorim -uvidime čo bude zajtra - ale už ma to nezaujma zatože viem čo bude ,chodim po svete ako robot ,som bivali narkoman ale teraz som čisti a vela krat uvažujem vratit sa do toho , doma ma nechcu a komentare ako :nevjem na kereho boha si sem prišiel,bolo lepšie ked ta nebolo ,ti sem nepatriš,a tak dalej ...už ma tento život nebavi
No, ono, keby sme mali sociálne dávky vo výške 700 eur ako v Rakúsku, tak by sa asi nikto nechcel vešať.
To je celá psychológia.
Len zarábať a čosi platiť je tiež na konár.
Už to, že si sem napísal, svedčí o tom, že nie si nejaký nemožný, že sa snažíš dostať zo svojich problémov, že hľadáš pomoc, riešenie. Si rozumný, ale každý sa môže dostať do depresie, alebo do situácie, ktorá sa mu môže zdať neprekonateľná. Ale opakujem, všetko sa dá riešiť, len sa netreba vzdávať.
Ahoj, všetko sa môže zlepšiť, len sa neprenáhli. Hlavne nemysli na to, že by si si niečo urobil. Si zamestnaný? Ako to myslíš, že ani doma ťa nechcú? Máš nejakých kamarátov?