už mi to je všetko jedno

Príspevok v téme: už mi to je všetko jedno
v koncoch

mam 23 rokov a nemam ziadnu chuť zit,som ako opusteni pes ,nikde ma nechcu ,ani doma ani nigde a nie ze si to hovorim ja ... nevjem či sa obesit alebo skočiť pod vlak ,niekto bi mi vedel pomocť ,nedarisa mi v ničom ,citim sa ako kebi som neegzistoval ...počkam 2 dni potom už nevjem čo bude...nečakam nič od nikoho ...

Emuška

Ahoj, rr11 zasa píše veľmi rozumne, pridávam sa, kedykoľvek budeš potrebovať zo seba dostať to, čo ťa trápi a "porozprávať sa", príď sem.....sme už tak trochu ako tvoji kamaráti...

rr11

keď ťa niečo bude trápiť vždy sem napíš ak sa nemáš komu vyrozprávať a ja myslím, že tu je dosť rozumných ľudí, ktorí ti poskytnú radu a vlastný názor, musíš si nájsť čokoľvek čo ti vyplní voľný čas a zlepší ti náladu, toto zlé obdobie ber ozaj len ako nejaké krátke obdobie tvojho života, ktorým si treba prejsť a pracovať na sebe a robiť všetko preto aby si sa v živote mal čo najlepšie, myslieť do budúcna a o pár rokov na to všetko budeš len spomínať...

Hlavne nebuď sám ja to tiež veľmi dobre poznám ten pocit samoty ako som ti to aj v predošlom komente opísal čo sa udialo mne ale jednoducho hľadaj aktivity alebo čokoľvek pri čom nebudeš mať čas myslieť na zlé veci a uvidíš, že bude lepšie. Ak by si si nemohol dovoliť starať sa o psíka myslím, že hocikde v útulku ti psíka požičajú na venčenie, pes je fakt balzam na dušu :)

Amadea

Vkoncoch- písal si,že si poistený, ale kartičku nemáš. Choď si ju prosím vypýtať do svojej poisťovne, ak si ju stratil alebo o ňu nejakým spôsobom prišiel, tak ti vydajú novú bez poplatkov. Stačí sa identifikovať OP a tuším menom obvodného lekára.
Písal si, že máš v rodine dôležitú osobu, čo je veľmi fajn, že ťa drží, že ju nechceš sklamať....kam si sa už skúšal zaradiť a čo si skúšal spraviť do teraz na to, aby si sa vo svojom živote cítil aspoň o trošku lepšie a nabral smer, ktorý by ťa mohol potiahnuť vpred?

rr11- pes je veľmi kreatívne riešenie, fakt vie človeku spríjemniť chvíle...čo by si ešte mohol spraviť na to, aby si vystúpil zo svojej samoty?

...nedávno som natrafila na toto video o samote, je ich tam viac...no možno niekoho zaujme,tak to sem hádžem www.youtube.com

Amadea

Vkoncoch- písal si,že si poistený, ale kartičku nemáš. Choď si ju prosím vypýtať do svojej poisťovne, ak si ju stratil alebo o ňu nejakým spôsobom prišiel, tak ti vydajú novú bez poplatkov. Stačí sa identifikovať OP a tuším menom obvodného lekára.
Písal si, že máš v rodine dôležitú osobu, čo je veľmi fajn, že ťa drží, že ju nechceš sklamať....kam si sa už skúšal zaradiť a čo si skúšal spraviť do teraz na to, aby si sa vo svojom živote cítil aspoň o trošku lepšie a nabral smer, ktorý by ťa mohol potiahnuť vpred?

rr11- pes je veľmi kreatívne riešenie, fakt vie človeku spríjemniť chvíle...čo by si ešte mohol spraviť na to, aby si vystúpil zo svojej samoty?

...nedávno som natrafila na toto video o samote, je ich tam viac...no možno niekoho zaujme,tak to sem hádžem www.youtube.com

Emuška

rr11 má skvelý nápad, venovať sa niečomu, čo si bude vyžadovať viac pozornosti. Každý z nás má aj zlé obdobia, aj veľmi zlé, ale nikdy to nie je po celý život.

kasae

urob si niečo toto fakt nema cenu ukonci to nezmyselne bytie naco opilci plodia deti , ktore sa nepytali na svet a len sa tu trapia ukonci to

kasae

urob si niečo toto fakt nema cenu ukonci to nezmyselne bytie naco opilci plodia deti , ktore sa nepytali na svet a len sa tu trapia ukonci to

rr11

Ahoj, no ja prežívam tiež také komplikovanejšie obdobie väčšina mojich kamarátov, s ktorými som si vždy mal čo povedať a boli sme taká super partia každý večer sme sa stretli pri pive a kecali o hocičom sa kvôli výškam prestahovali do čiech poprípade niektorí odcestovali a pracujú v anglicku a na slovensku som zostal sám, mám tu tak jedného "kamaráta", ktorý sa ozve len keď niečo potrebuje, rozišla sa so mnou priateľka kvôli škole (chodí do čiech ja som zostal na slovensku vídali sme sa občas cez víkendy, neklapalo to) tiež som upadol do depresií zo samoty nemám si s kým pokecať ani s kým ísť von proste nuda akurát čo si sem tam napíšem s niektorým z kamarátov zo starej partie ale tiež už majú svoje starosti na vysokých školách a niekedy mám pocit, že na starého kamoša postupne zabudli a už to kamarátstvo nie je také ako kedysi ale ak ti môžem poradiť zaobstaral som si asi mesiac dozadu psa a neveril by si ako mi to pomohlo dostať sa z tej depresie vyskúšaj to hlavne si nájdi niečo čo ti vyplní všetok voľný čas aby si nemal kedy myslieť na zlé veci

Emuška

Si milý, že myslíš aj na iných, si dobrý človek, len sa nedaj premôcť negatívnymi myšlienkami, pomysli aj na to, že napríklad o 10 rokov môžeš mať dobrú vlastnú rodinu a na toto budeš len spomínať.