mam 23 rokov a nemam ziadnu chuť zit,som ako opusteni pes ,nikde ma nechcu ,ani doma ani nigde a nie ze si to hovorim ja ... nevjem či sa obesit alebo skočiť pod vlak ,niekto bi mi vedel pomocť ,nedarisa mi v ničom ,citim sa ako kebi som neegzistoval ...počkam 2 dni potom už nevjem čo bude...nečakam nič od nikoho ...
už mi to je všetko jedno
nevjem čo už všetko okolo mňa je proste na pi.u ,nemam sa s tadjalto ako dostať ,ale zase nechcem opusťit jednu osobu z rodiny ,ano pomahaju vaše komentare ale musim povedať že som ako skakalka a zase sa zruti celi svet namňa ,citim sa silný ale tiež slaby a sam ...velmy sam ...nevjem čo robiť...chcem sa zbaviť všetkeho ale zase chcem pomocť ,nevjem zblaznim sa už celkom ,čo mam robiť?
nevjem čo už všetko okolo mňa je proste na pi.u ,nemam sa s tadjalto ako dostať ,ale zase nechcem opusťit jednu osobu z rodiny ,ano pomahaju vaše komentare ale musim povedať že som ako skakalka a zase sa zruti celi svet namňa ,citim sa silný ale tiež slaby a sam ...velmy sam ...nevjem čo robiť...chcem sa zbaviť všetkeho ale zase chcem pomocť ,nevjem zblaznim sa už celkom ,čo mam robiť?
hore hlavu vzdy sa vsetko obrati na dobre, len nezufaj
Súhlasím s lenuša00, zameraj sa na to, aby sa ti žilo lepšie a nerieš tých, ktorým na tebe nezáleží. Úplne zle by bolo, keby si sa vrátil k drogám. Nič tým nevyriešiš a bude to iba horšie. Možno máš oslabenú psychiku, čo mohlo zhoršiť aj obdobie, keď si niečo bral. Tým, že si dokázal prestať, dokázal si veľmi veľa.
sprav co uznas za vhodne, nie je v nikoho moci ti v tom zabranit, lebo vsetko je len vecou ci uz oddalovania alebo urychlenia, napokon sa aj tak vzdy stane, co sa stat aj ma, celkom vzdy
lenusa00 asi maš pravdu ,jebat na všetko
nemoze ti byt vsetko jedno, zivot mas este pred sebou
hlad si svojho. Neries aku mas rodinu, neries (ne)kamaratov. Ries seba, svoju buducnost.
radsej vyckaj 3...do 3 sa zvacsa zakonite nieco vyvrbi