Ahojte... Viem že to bude vyzerať ako fake tema ale nie je..
Tak na začiatok som chalan. A mame na škole jedneho chalana a ten je taký tichý ako myš. Nikto sa s nim nebaví priznam sa že ani ja. Ale nič proti nemu nemam priznam sa že v živote som nepočul anii jeho hlas.
Ale ja mam jedneho spolužiaka tyrana ktory je totalne vymlety velke svaly ale to je vsetko. A on mu neustale ublizuje a vsetci sa tvaria ze to nevidia a jedneho dna som bol svedkom incidentu.
Ten tichy chalan budem ho volat Kubo. A toho tyrana Luki.
Kubo bol v chalanských satniach a prezliekal sa uplne posledny aby sa vyhol spolužiakom. Ja dom bol na toaletach vedla šatni, keď som počul obrovský rachot lenže to bol krik a bitka. Nikde nikoho ani som tomu neveril lenže ta situacia ma totalne desila. Luki tam totalne mlatil Kuba. Totalne mu rozbil usta, kopance, paste a Kubo sa ani nebranil. A ešte ho aj odtiahol do sprch a tam sa na neho vymočil. Fuj. A neustale mu nadaval on je totiž gay a Luki neznaša gayou teda aj mňa lebo aj ja som gay. Radšej som.usiel stadial velmi mi prislo zle. A n.druhy den som prisiel konecne za Kubom co sa mu stalo a on mi povedal ze trenoval s kamaratom bojove umenia. Taka hovadina ved nema ziadnych vobec. Nikto nic neeriesi bojim sa aby nespachal samovrazdu. Luki je sviňa a moze zbit aj mňa co mam robiť. Kubo je bojko a luki ho nezbil prvykrat... Co mam urobiť,? Velmi ma to desi.
je to des, strasne niečo ale nemozem pomoct
Mne pride divne odkial to zakladatel vsetko pozoroval. A ako videl ze sa nanho vymocil ked ho odtiahol do sprchy? A je divne ze zrovna ty a ten gay ste tam boli sami ked uz vsetci odisli. Da sa vymyslet aj lepsi fake
Ja som tiez nad tym uvazoval. Je to dost nahoda, ze dvaja gayovia v jednej triede a su verejne znami. Zamlknuty gay je dost neobvykly jav. Oni su prave spolocenski a komunikativni.
No a ta hlucna a krvava bitka v skole - kto by si to dovolil risknut, ze tam nebudu svedkovia.
Posledna vec je, ze hned prva veta je, ze autor vie, ze to bude vyzerat ako fake. Nesponima si, ze by tu niekto zacal temu takto....
To su veci ktore sa mi nezdaju, ale vzdy je lepsie sa k tomu postavit tak, ze je to naozaj. Tym sa nic nepokazi.
Fake jak prase
povec mu nech to nahlasi na policii a mala by o tom vediet aj triedna ucitelka a ked nezabere triedna tak treba ist za riaditelom...
Iris chod na to - budes si to vycitat cely zbytok zivota ak to teraz nespravis. Budes sa hanbit aj sam pred sebou. Podrzia ta aj spoluziaci, aj vsetci. Neboj sa. Toto prekrocilo vsetky hranice....
Mesačný princ....ak bol teraz ten chalan vzatý do nemocnice, tak dôkazov bude až až....stačí lekárska správa o tých zraneniach, ktoré na tele má, ak to bude spísané, tak to v žiadnom prípade nebude len slovo proti slovu a musí sa začať vyšetrovanie, ako bolo spomenuté "trestný čin ublíženia na zdraví".
Iris1, chalani, prosím, naozaj nekryte toho chlapca, ktorý vám ubližuje. Povedz,čo vieš, čoho si bol svedkom. Zachráň život...
Iris1, prosím ťa....vypovedaj, NEMLČ o tom, čo vieš, sprav to anonymne a vyžiadaj si aby tvoja anonymita ostala neodhalená, máš na to právo. Prosím, choď za triednym učiteľom alebo niekým komu dôveruješ, alebo napíš anonymný list/ mail o tom,čo vieš s podrobnosťami. Ak to dáš nejakému dospelákovi, tak je zo zákona povinný konať...zastavme ubližovanie iným, ak na to máme príležitosť. Tu ti ktosi písal aj o Ipcko,sk, tiež som ich už navštívila a anonymný rozhovor s nimi mi dosť pomohol. Sú online každý deň do polnoci....nemáš,čo stratiť..
Takže už je to prekvalifikované na trestný čin ublíženia na zdraví s následnou dobou liečenia nad 7 dní. Rátaj policajným vyšetrovaním.
Dnes ho zobrali do nemocnice... Aspon mu tam bude lepsie na chvilu.. Bez bitiek
Dnes ho zobrali do nemocnice... Aspon mu tam bude lepsie na chvilu.. Bez bitiek