Aky mate na to nazor? Myslite si ze je ok ked musi dieta zdielat izbu s bratom/sestrou?
2 deti v jednej izbe?
Lombardo, aj my, v kuse :D sme si naivne mysleli, že cez dvere nepočuť, ako kecáme :D Podľa mňa to funguje vo väčšine prípadov, ak majú súrodenci rovnaké pohlavie, pri bratovi a sestre neviem, tam hlavne v puberte by to asi začalo škrípať. Ale nič sa nedá zovšeobecniť, samozrejme aj medzi nami boli sem-tam ponorky a zase poznám dve sestry rok od seba staré, ktoré sa tak neznášali, že im museli dať priečku cez izbu. Takže každá mala pre seba len pár metrov, lebo to bola miniatúrna izbička.
Ovečka, to je celkom dosť na dnešnú dobu, že 4 deti.. si si istý, že tak veľkú rodinu zvládneš uživiť? O 5,10,15 rokov..? Čo pozerám po okolí, 2 deti sú až až, tretie je väčšinou prekvapenie a benjamínko s veeľkým vekovým odstupom.. Teda viem, že bývaš v DT, ale aj tak..
My sme s bratom mali spoločnú izbu. Keď sme boli úplne malí, tak mám tatko zmajstroval poschodovú posteľ. Brat si vydobyl horné poschodie. A stále z neho padal :)
Keď sme boli už starší, izbu sme mali rozdelenú nábytkom. A neustále sme sa v noci rozprávali. Tatkovci furt chodili, aby sme boli konečne ticho, že mám e spať.
Romanka25 neviem vecsina ludi ktorych poznam mali vlastnu a ja si to celkom neviem predstavit ale imho je to otazka zvyku... ak nic ine nepoznaju tak je to pre nich uplne ok aspon podla prispevkov..
jasne ze mozu byt aj deti spolu a preco nie? kamaratka ma aj 3 deti spolu
my mame teoreticky 2 izby ale chceli by sme 3-4 potomkov... teda ak sa podari... akurat mi to pride vela na taky maly priestor...
My so sestrou sme mali vždy 1 izbu spolu. Vekový rozdiel 3 roky, bolo to v pohode. Priateľ mal "izbu" spolu so sestrou (vekový rozdiel 2 roky) a rodičmi, pretože žili v 2i. Holt, nie každý má ideálne podmienky na bývanie, ale neubudlo z nás. Poznám rodinu, kde žijú staršia sestra s dvoma mladšími bratmi tiež v jednej izbe, na súkromie si prirobila k posteli závesy. Keď sa dá, všetko sa chce, ale ak by som si mohla vybrať, zvolila by som súkromie pre decká. Ale nie každý má takú možnosť.
v detstve hej, ak medzi nimi nie je velky vekovy rozdiel
Ja mám 14 a vyrastala som so sestrou na izbe ktorá má 16.No v 15 tich išla na internat tak teraz izbu mám len pre seba .Myslím ,že dectvo som mala dobre,lebo ak by som nemala spoločníka tak by som sa nemala s kým večer rozprávať ,alebo ak som s nou v 10tich pozerala horror strašne som sa bala ale za to že bola pri mne bolo to fajn.Viem ,že som hovorila že prečo nejdeme do domu že mala by som vlasnu izbu ,že by to bolo bomba.No myslím že bolo lepšie ak som bola so sestrou :) Nikdy som sa nenudila.
Pokial mate viac izieb urcite kazdy sam,nech maju sukromie,ale pokial to priestor nedovpluje preco nie? Avsak len kym su mensi v puberte by to bola hroza spolu,kazdy potrebuje vlastny bordel
Pokial mate viac izieb urcite kazdy sam,nech maju sukromie,ale pokial to priestor nedovpluje preco nie? Avsak len kym su mensi v puberte by to bola hroza spolu,kazdy potrebuje vlastny bordel