2 deti v jednej izbe?

Messje

Joleen
kamaratka ma 2 izbovy byt.Kuchyna sa nepocita ako izba.

Ja som mala velku izbu so sestrou a nemenila by som.Vzdy po veceroch sme sa chichunali a mama behala hore dole aby sme uz spali.Vzdy sme sa robili ze spime ked vosla.
Teenegeri ok,ale nam to nevadilo.Ked prisiel niektorej frajer,tak sme sa respektovali.Mat oddelene izby mi pride ako odstrihnutie kontaktu súrodencov.Nemenila by som.

Filip TT

Joleen - my sme zacinali s detmi presne tak isto. Az neskor sme sa stahovali do vacsieho, kde uz bola jedna detska izba a potom do domu, kde su 3 detske. Riesili sme to postupne, ako deti rastli.

Joleen

Mam znamu kt ma 3 izbovy byt ( kuchyna - obyvacka - spalna ) a ked bdu mat deti tak deti budu spat s rodičmi v spalni. Ked clovek chce moze všetko zariadiť

0vecka

Biela Kobra akoze tiez si myslim aj ked na druhej strane si myslim ze sukromie je tiez dolezite... akoze ono by sa dalo teoreticky pristavat lebo miesta je dost ale to uz je take no ze nevim... ten barak je riadne stary a povodne sme ho xceli zburat a postavit novy ale zase zobrat si hypo na 30 rokov sa nam tiez nechcelo

Biela Kobra

Ovecka, v pohode. Ja som mala s bratom (rozdiel 5 rokov) jednu izbu, úplne v pohode, keď sme boli starší, tak sme sa presťahovali do domu a mali sme každý izbu zvlášť, ale aj tak sme stále boli nanosení jeden k druhému. Naše baby boli ako malé tri v jednej izbe, keď boli staršie a potrebovali viac súkromia, tak mali izby zvlášť a sami rozhodovali o čase, keď chcú byť spolu alebo každá sama. Isteže, že dakedy sa šli pozabíjať, ale vždy sa to rýchlo uhasilo. Ono to súrodencov utužuje, ak môžu byť spolu, potom sa to tiahne celý život. Ináč ti držím palce v plánoch, dve deti sú iste lepšie ako jedno a tri lepšie ako dve. Budú lepšie pripravení pre život, budú mať lepšie komunikačné kompetencie, budú sa vedieť lepšie obracať a biť o svoje miesto na slnku, a pritom budú mať vždy niekde zázemie. Ak to teda dobre pôjde.