Aky mate na to nazor? Myslite si ze je ok ked musi dieta zdielat izbu s bratom/sestrou?
2 deti v jednej izbe?
Podkrovie sa da tak urobit aby v lete tam nebolo horúco a v zime zima. Takze pokial este deti nemate tak mozete dontoho investovat a prerobit na izbu 600m2 záhrada ti v nicom nepomôže nechxes predsa aby deri ked ich budetw mat aby byvali v zahrade v stane?
adr1a. mame v podstate tri izby (spalne)... 2 pracovne a este jednu taku podkrovnu je dost velka (aj so sikminami asi 40m2) ale ta je v lete neobyvatelna... je tam tak okolo 35°C ked zasvieti. Pracovne sa nedaju pouzit ako spalne lebo jedna je v pivnici a druha je velmi mala (mozno 6m2)
co je ale dobre mame relativne velku zahradu... pozemok ma ca 600m2
Ahoj ovecka. A tie dve miestnosti su spolu akoze pre vas 2dospelych a tie buduce 3-4deti? To by bolo potom malo. No ak mate tie 2miestnosti len pre tie deti tak to mate v pohode.
My sme zili pomaly v palaci a aj tak sme mali s bratom spolocnu izbu a nemuseli sme. Mali sme perfektny vztah, vlastne ma on vychovaval. Vyrastala som s nim a s jeho kamaratmi. Ja som tiez len medzi chalanmi nonstop bola. Kamaratky som ani nemala. Preto mi je aj svet muzov vzdy blizsi milsi nez svet zien. Brat je pritom dost starsi. A myslim ze nam to obom dalo velmi vela. Ja viem odvtedy vyjst ci s Bohom ci s diablom. S kazdym)) Ak chcem....
ja som mala spoločnú izbu so svojím starším bratom a vôbec som neutrpela žiadnu traumu. Možno jemu to skorej vadilo, nakoľko je o sedem rokov starší, ale zvládli sme to.
Filip TT ja mam na to taku teoriu a to ze proste v kazdom useku zivota je dolezite nieco ine
nenastat do plienok potom sa dobre ucit najst si partnera byt cool splodit deti vychovat deti atd no a imho plno ludi najme ked su uspesny v jednom obdobi tak nechcu prejst do dalsieho...jasne ze tomu pomahaju aj media kde je akoze ideal mlady clovek najme zeny uz starsie niesu vobec cool... atd...
Ovecka si ma prekvapil - podporujem ta. My mame tiez viac deti a je to naozaj dobre. My to mame radi ked to u nas zije. Uz ked je jedno dieta prec, tak sa nam zda, ze je to nejake puste....
Ja som mala v detstve izbu s bratom o rok starším a bola to pohroma. Strašne sme sa mlatili, hadali - najmä v puberte. Mala som z toho hrozne stavy. Pritom sme mali 4-izbovy byt. Ale nasi razili cestu,ze mame byt spolu aby sme sa naucili vychádzať s ludmi.
Dodnes sme si nie celkom blízky s bratom. Ale s ludmi sme sa naučili vychádzať obaja nadpriemerne. Myslim, s odstupom casu, ze to pomohlo rozvijat moje EQ a argumentacne schopnosti :)
lolinka jj to hej ale chcel som vediet ako to vnimaju ostatni ... lebo viem ze je rozdiel ked sa spytam niekoho kto mal vlastnu izbu a niekoho kto musel byt so surodencom... a ako vidim tak tym nikto netrpel..
0vecka tak keď máte také ideálne podmnienky, hypotéku splatenú, obaja nadštandardné príjmy, tak si neskôr budete môcť dovoliť aj väčší byt. Ale kľudne môžu byť aj dve deti v jednej izbe, ja s bratom sme tiež tak vyrastali kým sme boli malí, neskôr sme mali každý sám izbu a bolo v poho.
Bubliii jj akurat sme splatili hypoteku... kym bude stara na materskej tak asi az tak vyskakovat nebudeme ale v pohode nam to vide... obidvaja zarabame nadpriemerne takze to nebude problem... akoze mne pridu 2 deti strasne malo to akurat nahradi rodicov a nevykryje straty typu ze niektore z deti moze byt neplodne popripade sa nedozije dospeleho veku atd.. akoze imho 3 by malo byt minimum a najme v dnesnej dobe.. tiez som do toho ani moc nechcel ist ale si myslim ze malokto ma take podmienky ako my tak preco nie?