moze existovat nieco taketo?

lolinka

A mimochodom, tá baba čo otehotnela so svojím bratrancom tam nemôžeme povedať, že sa to skončilo šťastne lebo to nevieme. To, že s ním otehotnela nie je zrovna šťastný koniec. Nevieme, či s ňou chce vôbec žiť a mať normálnu rodinu alebo bude len prispievať na dieťa a ďalej si lietať po svete a užívať slobodu. Ale ten aspoň nebol ženatý.

lolinka

Má rodinu a deti, tie deti môžu byť v tvojom veku alebo staršie. To, že zapol tvoju obľúbenú hudbu nemusí nič znamenať. Ak na neho nevieš prestať myslieť, tak začni jazdiť iným autobusom aby si ho nevídala. Zíde z očí, zíde z mysle.

Filip TT

Tie city rastu zrejme preto, ze ho vidis casto a napriek tomu ho nevidis v roznych situacich, len v tej jednej, v ktorej sa ti paci a inak ho nepoznas, takze ked ho nevidis mas o nom fantazie. Zrejme si predstavujes ake by to bolo uzasne, keby sa s tebou rozpraval, venoval ti pozornost a ktovie co este. Takze vo svojej mysli s nim prezivas krasne chvile, ktore ti nema co narusit.

Zrejme ta to prejde az v obdobi, ked s nim nebudes cestovat a spoznas "nove objekty". :o)

tearusapart

Ja by som ti rada verila Filip, ale trva to uz 2 roky, a stale je to intenzivne..tie city niesu take rozpacite ako na zaciatku, praveze teraz su hlbsie a silnejsie.

Laske nerozkazem

Filip TT

Takze sa s nim stretavas denne.... Jedna diskuterka - Biela Kobra - mala takyto jemny vztah so soferom. Ale sekla s tym, ked pochopila, ze takychto dievcat ma on viac.... :)

Ty si mladucka, prezivas vsetko citlivo a hlboko, nerob nieco, co ti zlomi srdce. Je iste, ze toto nie je muz tvojho zivota, prava laska na teba este len caka...;)

tearusapart

Ja mu nechcem ublizit...rozhodne nepojdem cez mrtvoly, ale nejake naznaky, pohlady, hlasne rozpravanie v mojej pritomnosti, zapol moju oblubenu hudbu, a je to trapne....ja viem..je to sofer

mam56

A ešte fakt na margo. Aký je ten vás humanizmus? Ten váš pseudo-humanizmus? Vy čomu veríte? Vy poblúdene ovce (kde je váš pastier)? Už ste uverili aj tomu je.nutému európskému humanizmu? Ja ho tak nenávidím, že to snáď ani nie je pravda. Nie, JA nie som vo všetkom s vami v opozícii. Ale takým chu.ovinám ako európsky humanizmus, JA veriť nebudem.
Neverte mu ani vy.
Riaďte sa radšej vašou intuíciou a vašim zdravým rozumom, ak už neveríte v Boha (čo riadne divné, God is a Creator).
Vy mudrlanti, erudovaní, sprostučkí.
Mne sa čudujete, ale ja plačem nad vami.
--------------------------------------------
A ešte všetkým. Nie vo všetkom rozhoduje len vaša viera. Boh nám neprikázal konať vo všetkom presne.
Aj človek má slobodnú vôľu.
Tak už Guten Morgen, Grossmutter a bude dobre.
My sa v duchovnom svete spojíme skôr než vy tu na Zemi, vy húseničky jednooké...
To bude moja nová filozofia. My budeme zjednotení, ale vy rozdelení.

ElsaS

tearusapart fu ha no s tou rodinou... ak ich má rád tak nemáš šancu dievča :/ a aj tak je to ťažké rozbiť manželstvo a ak k tebe on nič necíti tak by som si veľmi veľké nádeje na spoločné zblíženie sa nerobila

tearusapart

Ma rodinu, dieta...fb nema a ani neviem aka moze byt jeho reakcia ak sa mu budem pchat do priazne...nechcem mu rozbijat manzelstvo, ale len mat k nemu blizsie...
Ale to je asi nerealne, som hanblivko :D