Jo, tínedžerskými láskami sme si prešli skoro všetci. To prejde. Fantazíruj, ale nechaj to v tej rovine. Vzťah s tak starým mužom by pre teba nemal budúcnosť.
Nebodaj studentka a profesor? To sa stava casto.... aj tu je par takych tem pozakladanych. No ale tie dievcata si uvedomovali ze je to platonicka laska a aj takou zostane.... Toto dievca s tym nie je zmierene?
Najprv by som sa chcek opytat, aka je situcia, ako to dievca toho muza vnima, ako si to predstavuje ona sama, jednak o aky vztah by malo ist a ako si predstavuje zivot v takomto vztahu. Potom by som sa vyjadril... :)
lolinka no napriklad o tom sexe by sa rozpravat mohli, starky by ju zaucal, tak tym smerom by to slo
a potom chlap ma vzdy aspon jednu zalubu ktora mu ostala este z cias kedy mal 15 :D takze mozno by sa nieco naslo
No tam ani kamarátstvo nemôže veľmi existovať. Skôr sex, ale kamarátstvo? O čom by sa asi tak 45-ročný bavil so 17-ročným deckom. Leda žeby bol nejak zaostalý a bol by na podobnej úrovni ako to decko.
Dievča, takéto skúsenosti nemám. Teba však dokážem pochopiť, jeho nie. Ten muž v zrelom veku by sa mal stiahnuť, aspoň na 1 rok. Možno je ženatý, možno je... Nepustiť to ďalej ako po priateľstvo, ale nemám z toho dobrý pocit... Dávaj na seba veľký pozor!