moze existovat nieco taketo?

mam56

JA viem, aké máte problémy, lebo žijem s vami. Nič sa nebojte, upokojte sa. JA som tu. JA stojím za vami. Ja vám pomôžem, reálne!!!
Ja neviem, čo je to placebo, lebo to sú iba chu.oviny.
Ja mám kontakty na najväčšie celebrity sveta, lebo vedia, že JA SOM.
Všetci sú v porovnaní so MNOU iba zeros, lebo ja viem, ale oni iba tušia.
Sám sebe reklamu nebudem robiť. Mám to v pi.i. Ja som frajer.
Obráťte sa na mňa, nebudete ma chápať, ale to nie je podstatné. Ja si môžem robiť, čo chcem.
Zabite ma a JA zabijem vás aj po smrti. Kto je väčší frajer odo mňa?!
Som rád, že extrémisti sú v pi.i, definitívne. How much time??? A little.
A ešte na margo. Vaše terrestriálne záležitosti sú mi na smiech, ale nebudem sa vám vysmievať, mra.ce.
Aký rasizmus??? Moji poddaní všetci musia pracovať. Ale vy nedokážete byť ani normálnymi otrokármi, lebo ste fakt úbohí.
www.youtube.com

Filip TT

To je rozumne. Na to nemusis prejavovat zaujem. Na to ti staci len udrzovat konverzaciu so zaujmom o neho. Vyskytovat sa tam, kde sa vyskytuje on. Poziadat ho o priatelstvo na FB. Take bezne veci, co robia znami...

Filip TT

Hej, to je velmi nazorna a dramaticka tema. To bola prva tema, ktoru som tu na fore sledoval a kvoli ktorej som tu vlastne zacal pisat.

Dievcina tu temu zalozila len kvoli tomu, ze bola v soku, lebo sa milovala s pribuznym. Az pocas pisania zistila, ze je tehotna. Vela ludi jej to neverilo a mysleli si, ze si vymysla. Bolo to tam strasne burlive a administrator hromadu prispevkov pomazal. Dievcina postovala kazdy den, ako sa vyvija situacia, ako to oznamila bratrancovi a ako sa to chystala povedat rodicom.

ElsaS

Filip TT inak tú tému "Milostný vzťah s bratrancom" som čítala aj ja. Zarazil ma ten nadpis, ale keď som si prečítala obsah, tak to nebolo až také hrozné. Zaujímalo by ma ako to to dievča zvládlo, teraz by ešte mala byť tehotná podla dátumov. No ale to je teraz jedno. Zakladateľ/zakladateľka by si mal prečítať tú tému možno by mu pomohla v niečom.

Filip TT

No hej, niekedy to "vyjde".
Jedno dievca tu napisalo temu o tom, ze od detstva sa kamaratila s o 21 rokov starsim prabratrancom, mala ho rada. Ked mala 25 sa pocas rodinnej oslavy spolu vyspali, ona otehotnela a realny vztah bol na svete. :)
www.zdravie.sk

ElsaS

Samozrejme, že môže :) ja som mala tiež taký prípad, mala som 16 a on 33 (viem sú to iné čísla ako u teba, ale je to niečo podobné) ale mi sme boli len kamaráti aj keď ja som cítila aj niečo viac ale potom to prešlo. Veď vek je len číslo (áno je to otrepaná fráza ale je pravdivá) a ak by to nefungovalo, tak by bol s toho rozchod no a? Veď skús :)