Umožnenie ženám ostat doma pri mesacnych zenskych dni,v pripade bolestibez potvrdenia od lekara ako v zahranici

adr1a.

Myslela som odvetvia kde je vyrazna feminizacia. Pozrite take skolstvo)) vsak by nemal kto ucit.
Dalej zdravotnictvo (nemyslim az tak lekarov aj ked vo vseobecnom prevladaju zeny. No narazam hlavne na zdravotne sestry).
Dalej sluzby. Predavacky kadernicky upratovacky krajcirky sicky uradnicky kucharky ai ai.

Zas je dokazane ze ked je viac zien v kolektive, tak aj cykly sa ako keby navzajom prisposobovali a boli v priblizne v rovnakom termine case u viacerych naraz. Ono vsetko ma Pre i Proti

citatel

rhea = no muzi nemenstruuju, to je rozdiel (zda sa, ze jediny). ale ak sa bavime o tom, ze zenam kolisa hladina hormonov v priebehu mesiaca, tak treba dodat, ze kolisa aj muzom.

ale s tym co tu napisala analyn by som problem nemal. myslim, ze celkom dobry napad, len neviem, ci by to bolo zrealizovatelne v kazdom odvetvii.

ja888

Nemyslim ze by to malo dopad na ekonomiku lebo sice zena by 1 ' 2 dni bola menej produktivna resp.neproduktivna ale je dokazane ze po menstruacii nasleduje dynamicka faza a po nej kreativna faza a v tychto dvoch fazach dokaze zena podat najvyssi vykon ( ak jej je umoznene oddychnut si v menstruacnej faze- vtedy zrejme nabera sily) .
A to branie si volna bez lekarskeho potvrdenia existuje aj v EU instituciach. Nemyslim ze to ma nejaky zly dopad na ekonomiku.

citatel

Ja888 = "V tejto muzmi ovladanej spolocnosti sa ohlad na zeny neberie, pritom je dokazane,ze zeny su cyklicke - cyklus..."

neprehanaj prosim ta. a cyklicky si aj muzi, tiez je to dokazane. a nikto na to neberie ohlad.