Ahojte baby čo si o tom myslite potrebujem vedieť vas nazor lebo uz mi z toho asi sibe, mala som pohlavny styk 17.2 ms som dostala 1.3 no trvala len den tak som si myslela ci nebudem nahodou tehu pohlavny styk som mala aj 12.3 dnes je 23.3 mam aj tehu priznaky mam krce v podbrusku no test mi ukazal toto neviem ako vy ale ja tam vidim slabulinku druhu čiarku. Co si o tom myslite vy?
môžem byť tehotna?
Vajíčko môže žiť až 24 hodín po ovulácii. Spermie sa musia stretnúť s vajíčkom a oplodniť ho v takom časovom rozpätí, aby došlo k oplodneniu. Avšak v deň ovulácie nemusíte mať sex – spermie môžu prežiť vo vajíčkovodoch 3 až 5 dní po sexe a oplodniť vajíčko potom, čo sa uvoľní z vajíčkovodu.
blueberryNN tie su tam sice este pred narodenim ale to niesu vajicka ktore mozu byt rovno oplodenene to co sa supne do maternice neprezije tri dni
Vajicko je v tele uz od narodenia zeny. Po ovulacii je schopne byt oplodnene v priebehu 12 hodin.
Messje nemas pravdu pretoze vajicko je len 24 h zivotaschopne takze nepocka ziadne 3 dni
len nechapem preco sa mi tu neda pridat foto
Tesim sa z toho
bude to ako to ma byt. Ak chces byt tehotna, tak sa z toho tes. Ak nechces byt tehotna, tak si chod zajazdit na koni.....
sorry neda sa mi tu pridat foto
Kika
Ziadny fotku tu nemas
je to zafarbene mozes posudit sama volnym okom to je lepsie vidiet