Ahojte baby čo si o tom myslite potrebujem vedieť vas nazor lebo uz mi z toho asi sibe, mala som pohlavny styk 17.2 ms som dostala 1.3 no trvala len den tak som si myslela ci nebudem nahodou tehu pohlavny styk som mala aj 12.3 dnes je 23.3 mam aj tehu priznaky mam krce v podbrusku no test mi ukazal toto neviem ako vy ale ja tam vidim slabulinku druhu čiarku. Co si o tom myslite vy?
môžem byť tehotna?
Jasne ze nie
Ty si jeden TT test pouzila 2x?
je možne že som rano som test zopakovala a čiarku je lepsie vidiet takze to tmavne je mozne ze slaba menstruacia sposobila stres a ze sa nam to podarilo az toho 12.3
Ahoj ak ti test ukazal slabulinku ciarku a menzes si mala vravis len jeden den tak to moze nasvedcovat tehotenstvu. Napr ja ked som otehotnela tak som si myslela si idem dostat menzes ale ten neprichadzal ani po dvoch tyzdnoch a bolesti v podbrusku boli stale a k tomu sa pridruzili aj bolave prsniky. Test mi zas nic neukazal a to som si robila tri po sebe kazdy inej znacky. A stale som bola v tom ze mozno uz konecne dostanem menzes. A nakoniec som zasla za gynekologom povedala som mu co je vo veci az nakoniec on potvrdil moju graviditu a to som bola vo 4tyzdni. A potom nastali aj ranne nevolnosti zial bohu v osmom tyzdni som potratila. Cize moja rada znie: chod za gynekologom a nech ta vysetri hlavne mu povedz to co tu tvoje priznaky a slaby menzes. Drzim palce a daj nam potom vediet.
Domyslas si to nie si tehotna ked si mala potom MS aj ked len slabu to budes mat zo stresu