Ahojte baby čo si o tom myslite potrebujem vedieť vas nazor lebo uz mi z toho asi sibe, mala som pohlavny styk 17.2 ms som dostala 1.3 no trvala len den tak som si myslela ci nebudem nahodou tehu pohlavny styk som mala aj 12.3 dnes je 23.3 mam aj tehu priznaky mam krce v podbrusku no test mi ukazal toto neviem ako vy ale ja tam vidim slabulinku druhu čiarku. Co si o tom myslite vy?
môžem byť tehotna?
Kika...ak je ciarka aj len trosilinku zafarbena,si tehotna.Ak tam nie je ziadna farba ale ty ju tu ciarku vidis,tak vidis len miesto,ktore by ostalo zafarbene v pripade gravidity.
Nelinka
pokial je uz vajicko v tele,aj 3 dni si počká
ta ze k oplodneniu doslo pravdepodobne tento mesiac? preto je ta ciarka slaba?
Spermie preziju aj 48 hodin v tele zeny. Messje asi chcela povedat, ze spermie si pockaju na vajicko, ak sa do tela dostali 12. dna v mesiaci a ovulacia pride okolo 15. dna v mesiaci, je tam sanca, ze dojde k oplodeniu.
Vahicko si na teba nikde cakat nebude
Messje nemas pravdu preroze vajicko zije iba 24 h !
Nelinka
Ked mas ovulaciu na 15ty den,tak vajicko si ta tam pocka aj v pripade,ze si mala styk v den 12ty.Ono prezije.
ale keby som nebola tak by mi test neukazal nic ale je to tam vidiet takze je mozne ze som len neviem ci sa nam to podarila v predchadzajucom ciklu alebo az teraz
V podtstae nie pretoze proces oplodnenia cize od stretnutia spermie s vajickom po usadenie sa vajicka trva 14 - 18 dni
Pokiaľ si mala menzes len jeden deň, tak tehotná byť môžeš. Ak má druhú čiarku len slabú, môže to byť z toho, že ešte máš málo hormónu HCG. Ak si tehotná, tak každým dňom by mala byť druhá čiarka výraznejšia-
Jasne ze nie