Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mohol milovat clovek, ktory podviedol?

Príspevok v téme: Mohol milovat clovek, ktory podviedol?
zuziii

Dievca milovalo chlapca. Aspon si to myslela. Teraz je zmatena.
Urobila by pre neho vsetko, chcela len, aby bol stastny. Bol to ale nevyvazeny vztah. Na seba a svoje stastie kaslala. Tak bola dako cim dalej nestastnejsia a znicenejsia. Ale to su len okolnosti.
Chlapec sa snazil, mal len smolu. Zla minulost. Chcel ju milovat. Boli napriek okolnostiam stastni. Chceli sa brat.

Podviedla ho. Alkohol. Hladala utechu. Podviedla ho 3x. Druhy krat mu slubila, ze to uz nespravi. Slub pre nu vela znamenal. Skoro nikdy neslubovala. Bol to pre nu tak hrozny zazitok (pre neho urcite horsi), ze to slubila.
A podviedla ho treti krat. Opila sa. Nepamatala si ako sa tam dostala, len zrazu sa zacala uvedomovat s inym chlapcom. Cely svet by sa zrutil. Ale laska nastastie nebola na prvom mieste v jej zivote (spoznala uz Boha, inak by sa mozno zabila...). On mal len ju. VELMI velmi mu ublizila. Velmi sa trapil. Vsetko poprela, vsetko zradila.
Podviedla ho.
Nechcela.
Podviedla.
Priznala sa zase, ako zakazdym, a prosila ho nech sa teda rozhodne. Chcel to este skusit. Chcel jej odpustit. Ale vycital jej. Nevedel to. Slubila, ze spravi vsetko. Velmi sa trapila. Nemala uz skoro ziadnu sebauctu ani sebavedomie. Bolo to tak zle, po dakej dobe to skoncila.
On jej neskor napisal, ked sa mu ozyvala, ze ak je toto, co mu ponuka ona, tak o nu nema zaujem. Ona totiz o sebe pisala, ze je stetka a nezasluzi si vztah ani rodinu. Dufala, ze to poprie, ze dostane nadej.

Mohla ho lubit?
Mohol ju lubit?

A hlavne teda, moze takato zena... byt hodna vztahu?
Naozaj tak nechce zit, naozaj chce vztah a rodinu a nie len riesky.
Ale potom spravi daku blbost. Poriesi. Len tak, s niekym koho ani nepozna.
Co je to s nou? To, ze je stetka, jej uz daky hlas v nej hovoril prilis vela krat, nechce tomu uverit. Nemoze to tak byt.
Chce sa rozhodnut. A chce iny zivot. Ale potom zije napr rok "dobre" a zrazu hop. :( a to uz nechce nikomu spravit. Nechce nikomu ublizit.
Bude mat raz istotu, ze uz neublizi? Ze uz nepodvedie? A bude potom schopna lasky?
:( chcela milovat prave jeho. Bol jej prvy. Teda prvy, ktoreho milovala..

Mesačný princ

zuziii - a ja si myslím, že práveže interakcia s tvojím ,,problémom,, ti dá oveľa viac, ako keby si sa ponorila do osamelosti a začala ,,chápať,, seba samú.

Musíš to všetko konfrontovať, skús sa napríklad opiť a skús odolať pohlavnému styku. Skús ísť do baru a nevypiť si vôbec napriek tomu, že tam bude veľa ľudí ,,tvoja partia,, ktorí piť budú.

Je úplná ,,hovadina,, podľa mňa, aby si teraz ostala niekde sama v celibáte a chodila na stretnutia A.A.

Príbehy sú ,,len,, príbehmi a nie sú smerodajné.

Ja si myslím, že najlepšie spravíš ak budeš fungovať tak, ako doteraz a každú situáciu, ktorú spravíš či už vedome alebo,,nevedome,, si neskôr v sebe rozoberieš a skúsiš pochopiť prečo si konala tak, ako si konala.

Tým, že nebudeš vystavená tomuto, čomu doteraz nikdy nezistíš ani to, kto si a ani to, či máš nato, aby si pochopila svoje konanie a poprípade ak je neželané, tak mu nabudúce odolala.

Messje

Ahoj adr1a
Aj vam pekne sviatky.Cakam kedy sa ukaze Fillip.Chcem mu napisat do temy co zalozil o brussely.Mam zazitky.Vcera som tam bola.Len tema sa tu nezobrazuje lebo bola prelozena do nie zdravotnych.Tak tam treba hladat.Fillip ak sa ukazes tak vecer tam napisem.Uzivajte a odychujte.
Zuzi prepac za spam

adr1a.

Ahoj Messje) Vidim ta tu, tak pekne velkonocne sviatky ti prajem.
Ak tu bude brasko Filip) tak aj jemu. Kycere ai ai)

adr1a.

Zuzana. Daj najskor samu seba dokopy. Urci si ako chces zit (z toho bude zrejme aj ako zit nechces). A chod si za tym. Malymi postupnymi krokmi. Nechci vsetko hned a zaraz. To ani nejde a zaroven je to demotivujuce lebo ak to nebude vychadzat co nebude, tak sklznes opat na dno. Takze klud pohoda pianko. A pekne pomaly. Daj sa do poriadku, osetri si rany na dusi na srdci na tele, vycisti si mysel a smelo do toho. A nechci hned vztah lasku. Jasne ze to chce kazdy aj ked tvrdi ze nie. Aj zviera tuzi po niekom po niecom, maju pudy ai. Ale nalozila si si na svoje plecia privela. Ty sama si slaba a este mas niest jeho bremeno tazobu? To je jeho kriz a udel. Ty si mu uz pomohla az privelmi. Teraz je rad na tebe - pomoct sama sebe. Az ked budes ty sama silna, v poriadku v pohode tak v psych.ako aj telesne fyzicky, budes vediet KTO si a KAM smerujes CO od zivota chces, mozes chciet potom aj rovnocenny vztah. Lebo dovtedy to budu len hry parafraza na vztahy. Ked sa postupne zmenis, vtedy pride aj ten spravny do tvojho zivota. Sustred sa sama na seba a hlavne sa nauc milovat a brat samu seba ako nieco cenne, hodne lasky ucty respektu a obdivu. "Nezi ako zvieratko". Mas na to sa zmenit. No TO musis chciet TY sama. Nik iny to za teba neurobi. Vsetko dobre

Messje

To nie je o chlappch.oni len skusaju.ale ver,ze taka ktoru len tak lahko dostanu nema pre nich ziadnu hodnotu.velakrat tu bolo v temach pisane ze ak dostanu hned co chcu.. straca to na hodnote.vyhybaj sa takym situacia.A prosim ta. Nepi!!!Uz nikdy.Vidis ze sa vtedy nevies ovladat.

zuziii

tato cesta mi dopla asi aj vdaka nemu. ja by som sa praveze mozno spustila viac bez neho. ale doplo mi to!! vdacna som. chcela by som rodinu a vztah raz. nie byt...slobodna alebo ako som to nazyvala :D (kym som stretla jeho, tak som bola casto "mlada a slobodna", to znamena mlada, lahka a hlupa) :D co uz.

len uvidim, ako to pojde. je to take... chalan sa tvari ze nic, len ta odvezie autom domov nezistne..ale ta situacia si pyta nieco. a fakt lahko to sklzne.. asi kym nebudem silnejsia sa budem vyhybat takymto situaciam.
dufam ze to pojde. drzte mi palce. lebo budu dni ked budem velmi sama a niekto sa bude tvarit velmi priatelsky a napomocne.. to uz vidim. a pojde mu akurat tak o to, aby ma ziskal dako na sex :/
aj chlapom by mohlo dopnut ze ak to nemyslia vazne nech neriesia hovadiny. vyhovorka "ze som chlap, tazko sa mi ovlada". no neviem. mozno to maju fakt take neovladatelne. ale uz som zazila kamaratov dvoch svojich. ktori odolali ked som mala slabu chvilu, lebo ma mali radi. takze tak. chlapi proste nie su neviniatka podla mna

Messje

On ta lubi lebo je sebev,lebo mu pomahasAle ty mozes najst niekoho,kto ta bude lubit bez toho,aby si musela robit hluposti.Keby si s nim bola dlhsie,pokazis si meno aj ty.Potom si uz normalneho muza k sebe nenájdeš. Nechci aby o tebe hovorili...Ona?Ved ja som ju mal.Aj ja som ju mal.Aj ja...Dala si sa na spravnu cestu tak z nej nezid viac.Nepos mu,nerad mu.Nech si pomoze sam.Ty si mu uz pomohla pre zaciatok.

zuziii

Messje, spravil toho fakt dost. a netrapilo ho to dlho. so mnou sa tak postupne...scitlivel alebo ako to nazvat :D stale...ho to trapi viac menej kvoli sebe si myslim. ze si doondil zivot. ja to vidim. ze je nestastny lebo je sebec. ako, vsetci sme :D ale tak...dost je on.
ale daky zazrak sa stal..ze ma lubi. to uz viem. nie dokonalo..ale je to tak.
je dost hrdy, nenechal by si od nikoho "kazat". ale ked som ja o niecom rozpravala ze wtf? ako mozes tomuto verit? ako si mozes mysliet ...?? :D a tak...tak som ani nevedela ze sa ho to dotklo. meni sa. nie on, ale na to svoje dobre ja. uz urobil dost dobrych veci, nezistnych. ja proste verim, ze ano vsetci sme dobri aj zli, aj on je, a ze v nom zacne vitazit to dobre.
ale nedam sa s nim uz do vztahu, to mi doplo. ja na vztah asi nemam zatial alebo mozno fakt mi tak chybala laska len..? neviem. ale povedal/napisal mi par veci...po ktorych uz s nim ja viac do vztahu nepojdem. lebo by to bola eee "samovrazda pre moju dusu" :D no citliva som, take veci sa ma dotknu proste

zuziii

silny pribeh. zase.
posuvam sa niekam. je to teraz take spravne. krasne :)
budem sa dalej modlit za neho.
a tak.
mozno sa to tak malo stat, mozno nemuselo...
ale stalo sa a vsetko sa teraz moze vyuzit na dobre.
ked som sem pisala, netusila som, ze mi to tolko da a pomoze.
ja verim v Boha, milujem ho, aj ked to tak nevyzera niekedy...a On sa o mna stara :) vzdy ked je zle a prosim..tak mi posle takto od niekoho rady.. mudrost. a mozem ist dalej
zacala som chodit k jednemu mnichovi na spoved...a on mi nieco povedal o tej base. ze clovek tam nie ze dospeje...ale hned zostarne. psychicky. neviem.. si to predstavit vobec.

napisal mi byvaly. a chcela by som mu pomoct, ma stale debky. stale sa trapi. ale neviem...ci radsej "nezmiznut" nech lahsie zabudne?
viem, ze nie som jedina kto mu moze pomoct.. aj ked teraz fakt nikoho nema.
asi mu darujem ten pribeh :)
viete, kym ma nestretol bol nestastny, prazdny...velmi unaveny. ale ja som mu bohuzial nedarovala to svetlo..len ho mal vo mne. a praveze sa do mna dostala ta tma. cize ked som odisla..zase sa ku mne dostava...radost laska... ale u neho.. zase tma.
velmi by som chcela aby bol stastny. ani nie ze ja mu spasitelsky pomozem :D len proste....nech je uz stastny! sam nevie byt....iny nez nestastny. ale zmeni sa to. stale budem tomu verit.
fakt mu poslem ten pribeh! :D diki :)

Messje

Neviem ci sa sem este vratis ale slubila som ze sa vratim ja
Nikde som nenasla,co bolo dobodom toho ze si vyhladala odbornu pomoc.Priatel?Alkohol?Nizke sebavedomie?Tie tvoje ulety?
Ty si mlady clovek ktory sa dal na cestu s clovekom ktory mal zlu minulost.Toto moze urobit len skutocne dospely a skuseny clovek so silnou davkou trpezlivosti.Myslela si si ze ho zmenis?Ze on sa zmeni?Vies...poznám vela ludi ktori mali problem zo zakonom.Az by si bola prekvapena.Ale on mi nepride clovek ktory by sa po odsedeni zmenil.5 rokov...to musel ozaj vyparatit nieco.A ty si ho este podporovala aj financne.Na takychto ludi musi hyt taky,ktory im neda,nepomoze v tom,co im moze este uskodit a podporovat v robeni zloby nadalej.Miluje ta?A?Myslis ze to staci v jeho pripade?Nebola so zrela na tak tazky pripad a tak si to riesila tym co si robila.Stiahol ta na dno so sebou.Inym sposobom a nevedomky ale stiahol.Zahodila si vsetku svoju dostojnost a siahla po allohole a...Zuzi...prec od neho!Nepraj mu ani dobre a ani zle.Proste mysli len na seba.TY sa musis dat na poriadok a zacat byt rozumna.A ked on raz po rokoch dokaze ze je na spravnej kolaji a budete sami...mozte to skusit.Ale teraz urcite nie.Priatelia mali pravdu.Nie som z tych co odsudzuju kriminalnikov,lebo su taki co ich dohnalo k zlym cinom zúfalstvo. Ale az ked dokazu ze uz nie su tym cim boli a chcu zit notmalne...az vtedy by som s nimi dokazala komunikovat.Komunikovat...nic viac.Maj svoje hodnoty a obklop sa ludmi co ta naucia zit spravne,aby si sa nemusela raz za seba hanbit.Napisala by som ti viac ale tu nemozem.Len ver,ze viem o com hovorim.