Mohol milovat clovek, ktory podviedol?

Príspevok v téme: Mohol milovat clovek, ktory podviedol?
zuziii

Dievca milovalo chlapca. Aspon si to myslela. Teraz je zmatena.
Urobila by pre neho vsetko, chcela len, aby bol stastny. Bol to ale nevyvazeny vztah. Na seba a svoje stastie kaslala. Tak bola dako cim dalej nestastnejsia a znicenejsia. Ale to su len okolnosti.
Chlapec sa snazil, mal len smolu. Zla minulost. Chcel ju milovat. Boli napriek okolnostiam stastni. Chceli sa brat.

Podviedla ho. Alkohol. Hladala utechu. Podviedla ho 3x. Druhy krat mu slubila, ze to uz nespravi. Slub pre nu vela znamenal. Skoro nikdy neslubovala. Bol to pre nu tak hrozny zazitok (pre neho urcite horsi), ze to slubila.
A podviedla ho treti krat. Opila sa. Nepamatala si ako sa tam dostala, len zrazu sa zacala uvedomovat s inym chlapcom. Cely svet by sa zrutil. Ale laska nastastie nebola na prvom mieste v jej zivote (spoznala uz Boha, inak by sa mozno zabila...). On mal len ju. VELMI velmi mu ublizila. Velmi sa trapil. Vsetko poprela, vsetko zradila.
Podviedla ho.
Nechcela.
Podviedla.
Priznala sa zase, ako zakazdym, a prosila ho nech sa teda rozhodne. Chcel to este skusit. Chcel jej odpustit. Ale vycital jej. Nevedel to. Slubila, ze spravi vsetko. Velmi sa trapila. Nemala uz skoro ziadnu sebauctu ani sebavedomie. Bolo to tak zle, po dakej dobe to skoncila.
On jej neskor napisal, ked sa mu ozyvala, ze ak je toto, co mu ponuka ona, tak o nu nema zaujem. Ona totiz o sebe pisala, ze je stetka a nezasluzi si vztah ani rodinu. Dufala, ze to poprie, ze dostane nadej.

Mohla ho lubit?
Mohol ju lubit?

A hlavne teda, moze takato zena... byt hodna vztahu?
Naozaj tak nechce zit, naozaj chce vztah a rodinu a nie len riesky.
Ale potom spravi daku blbost. Poriesi. Len tak, s niekym koho ani nepozna.
Co je to s nou? To, ze je stetka, jej uz daky hlas v nej hovoril prilis vela krat, nechce tomu uverit. Nemoze to tak byt.
Chce sa rozhodnut. A chce iny zivot. Ale potom zije napr rok "dobre" a zrazu hop. :( a to uz nechce nikomu spravit. Nechce nikomu ublizit.
Bude mat raz istotu, ze uz neublizi? Ze uz nepodvedie? A bude potom schopna lasky?
:( chcela milovat prave jeho. Bol jej prvy. Teda prvy, ktoreho milovala..

zuziii

messje, hej nadniesla. ale chapem. je tu to nebezpecenstvo. nechcem vobec sex len tak.
az vo vztahu, nech ma najskor chlapec spozna.. a az ked budeme uprimny, vsetko o sebe vediet..teda vsetko :D tak chapete, poznat sa, minulost, aki sme.. po nejakej dobre proste..ked to bude uprimne a bude to mat perspektivu. tak sa mu dam cela. tak som to chcela vzdy. a chcela som aby to bol len jeden. no tak nejde to dokonalo v zivote. aj ked kto vie... to by bola nocna mora o com pises...
v tejto dobe to ale chodi asi takto vacsinou. neviem ci to nie je moc ideal. aby som potom nespravila extremny opak ako to chodi ked sa niekto prilis snazi o ideal...

zuziii

:D ja na tom nie som az tak zle si myslim. alkoholik nie som :D kludne pit nemusim, ani teda chlast dako nemusim. to len tak ...ze proste pije sa tak fajn. len mna lahko chyti. tak asi postupne budem pit len aby som zistila ze ako sa uz viem ovladat.
a ani prilis nadrzanko nie som, to mi doplo az nedavno. myslela som si ze som, ze to preto.. ale zistila som, ze mne je vlastne jedno ci sa spravim, ja len chcem uspokojit toho chlapa,.. :D odveci :/ no ale tak to mam. fakt je mi jedno ci sa spravim, lenze som celkom vasniva a tak vzdycham, ze vacsinou ich uz potom neodtrhnem. a fakt ked teda rozmyslam.. tak myslim asi tak ze to nechcem! chce sa mi plakat. niekedy aj placem, ale im je to jedno. a tak proste. spravia sa. a koniec. a citim sa ako....no. hrozne. logicky. lebo idem sama proti sebe.

ale nestalo sa to vela krat, skoro mi to doplo. nastastie. pred priatelom to boli len riesky, bola som panna ked som sla s nim. az potom tie podvody a este ked sme sa rozisli jeden chlap co ma fakt len vyuzil. a iny chcel ale nedala som sa! aspon nieco.
je to take teraz pre mna..ked idem von.. ako v tej pesnicke od landu, tata. fakt. len ma nema kto ochranit. tak dako ...sama sa to musim naucit.

Messje

Mat styk nie je trestne ale ...
Ktory chlap by chcel ist do podniku na vinko na druhom rande s babou,ktoru bude poznat ten vedla na stolicke,ten co prave plati pri bare aj ten co vam donesie drink a aj ten co vas do podniku doniesol taxikom...
Jasne ze som to teraz poriadne nadniesla...ale mat styk za okolnosti ked mas chut a niekoho stretnes alebo za stavu ked si pomaly nic nepamatas...Moze to skoncit aj tak ze aj ked uz nebude chciet tak bude musiet...jemu aj jemu si dala a mne nie?No a znasilnenie je na svete.
Zuzii
Neber to teraz ze pisem o tebe...jasne ze som to nadniesla ale...takto to býva.
Uzi si ked niekoho stretnes a paci sa ti.Aj ked ja za to moc nie som.Ale pokial si ludia vedia len tak uzit a im to nevadi tak ok...Len....za triezva.

Mesačný princ

adr1a. -tak niekto číta encyklopédie a maká ako ja a niekto šuká ,,prvú ligu,, :D Sme rozdielni a život máme len jeden.

každému čo ho baví :)

Nie je trestné mať pohlavný styk či áno???

Mesačný princ

zuziii - väčší pozor si podľa mňa nedáš, aj keď pevná vôľa je tiež niečo fajn ak je človek dostatočne silný ale zabrániť silnému pudovému nutkaniu podľa mňa nezabrániš. Skús to a uvidíš. Nič iné, ako interakciu s tým istým prostredím ti neporadím, pretože o niečom inom, čo by ti mohlo pomôcť neviem.

Ale to neznamená, že máš žiť v celibáte alebo byť nejak prehnane zdržanlivá. Rob to, čo cítiš, len si dávaj pozor a skúmaj, prečo to robíš. veď sa kľudne s niekým maj sex, trestné to nie je. A život máme len jeden.

Len si musíš stanoviť určité hranice ak chceš v budúcnosti dlhodobejší vzťah. Sex je len ,,sex,, ale láska je láska.

adr1a.

Dik Messje. Kuknem vas tam)

Princ. Kto pise aby sedela sama zavreta niekde medzi 4stenami?) Ona moze na sebe makat a byt do seba zazrata aj v dave ludi)) tu ide o to, aby nasla svoju hodnotu cenu a nie ako daka lacna slapka bezdomovkyna ze ked jej daju obrazne dake cuco tak suka 1ligu. A normalny s takou nepojde. Tiez len daky bezdak. Tu plati vrana k vrane sada a rovny rovneho si hlada) Ona si uz vyskusala byt len takou handrou ktoru pouziju vytrasu sa na nej a dovi dopo, odkopnu.

Zuzi. Tak ja neviem ci je dobre spravit z capa zahradnika :D Mas problemy so sebaovladanim disciplinou nepit nesukat ai a robis v bare?)) Vsak ani abstinujuci alkaci nemaju na to gule lebo je vysoka pravdepodobnost zeby zas do toho spadli. Nepisem ze si alkacka. Ale mas problem nepit a potom nestvarat co stvaras. Tak ale kto chce kam....

zuziii

hm, zena ma hodnotu aj keby si ju uz nevazi ani jeden chlap na planete. proste ma. je krasna zena nech spravila cokolvek. tomu treba verit. inak ked je zena sundana.... ja som uz mala stavy ze..."nechcem to. ale je to jedno. je uplne jedno co chcem. na, tu som, rob si so mnou co chces." je to hrozne :( fakt.

a diki budem sa snazit. jasne ze vonku budem chodit :D ja nie som domaci typ :P len ked budem mat slabu chvilu prave, alebo ze budem mat pred kramami (vtedy som daka nadrzana :D ) tak si budem proste davat vacsi pozor, asi tak som to myslela.. napr teraz robim v bare a tam je dost takych situacii. preto si vravim ze fuuu. bude to tazke, idem na to! keby sedim doma tak stagnujem, cize idem do zadu (no aj take obdobia byvaju)

Messje

Mesacny princ
Tak som to ja sj myslela.Tu islo ale o pripad kedy Zuzii dostali len na to.O tom pisem.A zneuzili ze bola opita.Urcite chlap ktory ma zalusk tak ju hned nevezme opitu do postele.
Taky jej pomoze dostat sa domov a na druhy den sa jej opýta ako sa citi...ak teda nieco chce skusit.

Mesačný princ

Messje - myslíš si, že naozaj to takto funguje? Že ak žena roztiahne nohy, tak stráca u nás hodnotu? Omg...to je fakt dosť pokrivený názor...nič v zlom

Žena má nejakú hodnotu a ak ju chceme dostať do postele a nie je perspektívna na vzťah,tak jasné, že potom, ako roztiahne nohy ju opustíme. Ale ak tú hodnotu má a je si vedomá, že ju má, tak v tom prípade sa oplatí počkať :)

Ale píšem za seba, možno to v tomto svete funguje inak...to naozaj neviem, takže sa môžem aj mýliť