Intímne problémy

Príspevok v téme: Intímne problémy
jasomtu

Ahojte bábiky. Pred pár dňami som bola u gynekologičky a z vyteru mi zistila zápal a trochu narušené prostredie. Predpisala mi Klion D-100. Chcem sa opýtať, či môžem piť acidko a pod. keďže viem, že pri niektorých ochoreniach "tam" by som sa mu mala vyhnúť. Lieky a antibiotika som nebrala roky a nechcem ďalšie balenie. Ako sa mám vyliečiť pomocou prírody? Nejaké rady, skúsenosti? Ďakujem pekne :-)

Karolinana

Nada ja som to čítala niekde na internete, mám pocit, že to bol príbalový leták. Skús pozrieť, tam určite bude popísané dávkovanie, veď je to liek určite by to tam malo byť, len treba hľadať :-)

NadaStrakova

dobre stastnamimi ale kde zistim pri akom probleme sa ako enzymy davkuju? je niekde presne vypisane kolko tabliet a kolkokrat denne?

stastnamimi

NadaStrakova davkovanie enzymov je rozne vzhladom na zdravotny problem. Pri nejakom prechladnuti nie je potrebna taka vysoka davka ako napriklad pri niekom kto ma pravidelne zapaly mocoveho mechura alebo taketo problemy, ktore sa neustale vracaju

nora8

mne sa objavil zapal pred rokom asi. mala som nejake lieky ale po mesiaci ziadne zlepsenie. zacala som brat enzimy a lekarka mi povedala 3x5 tabliet denne wobenzym. mnozstvo prekvapilo aj mna ale zabralo mi to

NadaStrakova

A to pri kazdom probleme tym padom je potrebne brat ine mnozstvo? ine davkovanie?

Ken strucik cesnaku je v dnesnej dobe nic.. nedokaze zapasit s dnesnymi chorobami :/

vierocka66

Nada Strakova prečo by nemali zabrať? pretože až isté množstvo enzýmov zaberá presne tak ako je potrebné. Nižšie množstvo by sa s nejakými zápalmi a podobne určite malo problém popasovať ;)

NadaStrakova

preco by v mensich davkach nezabrali? tomu naozaj nerozumiem. Ako keby to nebolo jedno.. ved nejde o kvantitu ale o kvalitu nie?

smeZeny1

acidko asi velmi nie.. ani sladke. mne to povedal lekar a bola som aka rada lebo som apson co to pochudla :D .. mne na toto zabral wobenzym . s nim som bola riadne spokojna.

syndiluca

Kupte si v lekarni sypany cas rebricek obycajny, urobte si odvar a robte si sedave kupele. Toto je osvedceny babsky trik .