Ahojte bábiky. Pred pár dňami som bola u gynekologičky a z vyteru mi zistila zápal a trochu narušené prostredie. Predpisala mi Klion D-100. Chcem sa opýtať, či môžem piť acidko a pod. keďže viem, že pri niektorých ochoreniach "tam" by som sa mu mala vyhnúť. Lieky a antibiotika som nebrala roky a nechcem ďalšie balenie. Ako sa mám vyliečiť pomocou prírody? Nejaké rady, skúsenosti? Ďakujem pekne :-)
Intímne problémy
Na lokálnu liečbu skús gél s čajovníkovím olejom.
Viac dočítáš tu : -odkaz odstránený-
Aj mne to pomohlo. čajovníkový olej má prírodný dezinfekčný účinok.
zlozenim? ako to myslis? ved v lekarni ci clovek vypyta lieky na imunitu a oni mu nejake ponuknu. Cize velakrat zlozenie nikto neriesi, ci?
no a čo sa týka liekov na imunitu, tých zoženieš v lekárni naozaj veľké množstvo, ale hlavne sa neriaď cenami ale zložením ;)
Tiež som si prešla podobnými problémami, musela som podstúpiť rôzne testy, prejsť rôznych lekárov, aby zistili, čo za tým je a nakoniec aj mňa samú prekvapil záver, že vraj oslabená imunita. Čiže je veľmi pravdepodobné, že aj v tvojom prípade to bude to isté. Čiže skús sa popozerať po liekoch na imunitu ;)
Ahoj :-) Ja v prí intímnych problémoch siaham po ajurvédskej medicíne, konkrétne po výplacoch s Triplahou a bylinke Neem - tá sa užíva vnútrone. :-) Takže ak hľadáš niečo prírodne, moje odporúčanie je Triphala na výplachy - -odkaz odstránený- a Neem - -odkaz odstránený-.
lieky v konečnom dôsledku brať môžeš len dbaj na to, čo obsahujú ;) určite tieto problémy vznikli pre niečo a nie sú len tak pre nič za nič.