Intímne problémy

Príspevok v téme: Intímne problémy
jasomtu

Ahojte bábiky. Pred pár dňami som bola u gynekologičky a z vyteru mi zistila zápal a trochu narušené prostredie. Predpisala mi Klion D-100. Chcem sa opýtať, či môžem piť acidko a pod. keďže viem, že pri niektorých ochoreniach "tam" by som sa mu mala vyhnúť. Lieky a antibiotika som nebrala roky a nechcem ďalšie balenie. Ako sa mám vyliečiť pomocou prírody? Nejaké rady, skúsenosti? Ďakujem pekne :-)

stastnamimi

tak ja osobne som viac zastancom zivocisnych enzymov, pretoze z mojho pohladu tie maju vacsiu silu. A najma je mozne ich uzivat pri fuuuu skoro pri akychkolvek problemoch, najma ked su nejake opuchy alebo zapaly, tak to zvladaju zivocisne enzymy na jednotku.

simonska

ale pri intimnych problemoch by pri intimnych problemoch mohlo stacit tych 5 nie? a preventivne davkovanie je ake?

vierocka66

Prečo by také dávkovanie malo škodiť? v menších dávkach by ti pravdepodobne tie lieky nezabrali. Postaviť telo na nohy a zbaviť ho problémov nie je jednoduché, preto aj to dávkovanie je vyššie, ale toho sa netreba báť.

majusaa

vyssie davkovanie to znamena nejaky 5 maximalne 10 tabliet trikrat denne, ale to zalezi aj od toho aky je to zdravotny problem a v akej miere je imunita narusena :)

simonska

vyssie davkovanie? akoze ake vyssie davkovanie, to ma ani nenapadlo pozriet ako sa taketo lieky davkuju kolko tabliet je potrebne denne zjest.

NadaStrakova

ja som pozerala nejake lieky co obsahuju enzymy a tam je taky vyssie davkovanie, to nemoze nejako telu skodit?

simonska

stastnamimi tak na tymto som naozaj nikdy takto neuvazovala. A o akych enzymoch sa bavime, o rastlinnych ci zivocisnych? ci to je v tomto smere uplne jedno?

majusaa

to je ta chyba. Zlozenie by mala byt prva vec co clovek riesi predtym ako si nieco zakupi.. ci uz sa bavime o vitaminoch, o liekoch alebo o comkolvek. Pri liecbe imunity su potrebne enzymy, ktore by lieky alebo vitaminy mali obsahovat :)

stastnamimi

simonska a prave to je ten problem, ze malokto zlozenie riesi a pritom zlozenie je najdolezitejsie! pretoze v prvom rade by taketo lieky mali obsahovat enzymy, ktore dokazu so zdravim naozaj divy.