ahojte, mam 21 a som prvacka na vyske. ked budem koncit, budem mat skoro 27.. kedy si mam najst pracu, setrit ma byt, a mat deti ? :( zle mi vychadzaju roky, plus som studovala na 5rocnej strednej. som z toho smutna, neviem ako to cele bude :( asi si dam externe studium a najdem si pracu, nech mam nasetrene peniazky ked vYchpdim skolu, a mozeme si s priatelom zalozit rodinu. predsalen babatko cim skor tym lepsie, po 25 roku zivota klesa plodnost.
mam mat obavy, ze som pozadu oprpti mojim inym rovesnikom? najlepsia kamaratka ktora isla na gympel a je mladsia este o par mesiaocv si uz robi bakalara, dost ma to frustruje :(
21rokov, prvacka na vyske, kedy deti?!
slečna Horváthová ja na tvojom mieste riešim to či tú školu vôbec skončím a nie decká riešiš v 21 rokoch. Život sa dievča nedá naplánovať.
lebo hovorí sa človek mieni a pánboh resp. život mení.
veď ani nevieš čo bude o hodinu, zajtra, o týždeň, o mesiac. Život sa neplánuje, život sa žije. Toľko vecí ti môže tvoje plány zmeniť ani sa nenazdáš. Plánovanie nemá význam lebo aj tak sa situácia zariadi po svojom. Uvolni sa, ži sponntánne, neplánovane. Ak ti je dané mať decká, tak ich skôr či neskôr budeš mať. Ak ti to nieje dané, si tu pre iné posolstvo.
Nič si z toho nerob, moja sestra je teraz tretí-krát prváčka na vš pretože po gymnáziu nevedela čo chce ďalej robiť a tak skúša :) Keď doštuduje bude mať 28 a nič si z toho nerobí :D takže hlavu hore ... dnes majú mnohé ženy po tridsiatke deti a neverím, že im toho až tak veľa ušlo...